Les den offisielle beskrivelsen

Nivå 7 Diplom i Strategisk Ledelse og Ledelse Programmet er designet for ledere som har autoritet og personlig inspirasjon til å oversette organisasjonsstrategi til effektiv operativ ytelse. Kvalifikasjonen krever at ledere bygger videre på strategisk ledelse og lederskap og fokuserer på kravene til å gjennomføre organisasjonens strategi.

Nivå 7 Diplom i Strategisk Ledelse og Ledelse er utviklet for å produsere nyutdannede med ferdigheter til å forstå forretningsmiljøet de opererer i og til å tilpasse god strategisk beslutningsprosess for å opprettholde deres organisasjons konkurransefortrinn. For å oppnå dette lærer elevene gjennom en integrert tilnærming til teori og praksis ved hjelp av sanntidsaktiviteter. Vellykket gjennomføring av dette eksamensbeviset gjør det mulig for elevene å bygge videre på deres strategiske ledelse og lederegenskaper og å fokusere på kravene til implementering av organisasjonens strategi.

GSBF leverer høykvalitets og akkreditert program som er aktuelt og relevant. Vi tilbyr over 20 programmer, inkludert økonomi, kontoer, markedsføring, menneskelige ressurser og generell ledelse som reflekterer det nye forretningslandskapet.

Viktige fordeler

  • Easy Fee betalingsplan. Betal så lavt som GBP 240 per måned. - Samme diplom som studenter på campus. - Diplom er anerkjent over hele verden. - Bedømmelse via oppgave innsending.

Entry Kriterier

For oppføring må eleven ha en av følgende.

  • Besittelse av en honnør grad i beslektet emne eller UK nivå 6 diplom eller tilsvarende utenlands kvalifikasjon eller - Eldre elever (over 21) med ledelseserfaring - Engelsk krav: Hvis eleven ikke er fra et flertall engelsktalende land, må de gi Bevis på engelskspråklige kompetanse.

sertifiseringer

  • Du blir tildelt Nivå 7 Diplom i Strategisk Ledelse og Ledelse i slutten av programmet.

Assessments

  • Vurdering er gjennom oppgave. Det er ingen eksamener.

Program Varighet

  • 6 måneder / 9 måneder

Kursinnhold

Nivå 7 Diplom i Strategisk Ledelse og Ledelse programmer består av følgende 4 obligatoriske enheter og 4 valgfrie enheter som gir totalt 120 studiepoeng:

Obligatoriske enheter

  • Faglig utvikling og kommunikasjonsferdigheter (15 studiepoeng) - Strategisk ledelse (15 studiepoeng) - Strategisk human ressursforvaltning og organisatorisk oppførsel (15 studiepoeng) - Avanserte forretningsmetoder (15 studiepoeng)

Valgfrie enheter

  • Strategisk finansiell ledelse (15 studiepoeng) - Supply Chain and Operations Management (15 studiepoeng) - Bedrift og entreprenørskap (15 studiepoeng) - Forretningsrett, Etikk og samfunnsansvar (15 studiepoeng) - Strategisk endringsledelse (15 studiepoeng) - Globalisering og markedsføringsstrategi (15 studiepoeng)
Program undervist i:
Engelsk

Se 14 flere kurs fra Greenwich School Of Business And Finance (GSBF) »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
aug. 2019
Duration
6 - 9 måneder
Heltid studier
Pris
1,499 GBP
- 6 måneder; 1199 GBP - 9 måneder
Deadline
Etter sted
Etter dato