Nivå 7 Diplom i Logistikk og Supply Chain Management er designet for ledere som har autoritet og personlig inspirasjon til å oversette organisasjonsstrategi til effektiv operativ ytelse innen næringsliv og industri.

Nivå 7 Diplom i Logistikk og Supply Chain Management er utviklet for å produsere nyutdannede med ferdigheter til å forstå logistikk og supply chain management der de opererer og til å justere god strategisk beslutningsprosess for å opprettholde deres organisasjons konkurransefortrinn.

Logistikk- og forsyningskjedestyring samler forretningsmessige ferdigheter for å administrere aktiviteter og informasjonsflyt mellom leverandører, produsenter, logistikkleverandører, forhandlere og forbrukere. Vellykket gjennomføring av dette eksamensbeviset gjør det mulig for elevene å bygge videre på deres strategiske ledelse og lederegenskaper og å fokusere på kravene til implementering av organisasjonens strategi.

GSBF leverer høykvalitets og akkreditert program som er aktuelt og relevant. Vi tilbyr over 20 programmer, inkludert økonomi, kontoer, markedsføring, menneskelige ressurser og generell ledelse som reflekterer det nye forretningslandskapet.

Viktige fordeler

  • Easy Fee betalingsplan. Betal så lavt som GBP 240 per måned. - Samme diplom som studenter på campus. - Diplom er anerkjent over hele verden. - Bedømmelse via oppgave innsending.

Entry Kriterier

For oppføring må eleven ha en av følgende.

  • Besittelse av en honnør grad i beslektet emne eller UK nivå 6 diplom eller tilsvarende utenlands kvalifikasjon eller - Eldre elever (over 21) med ledelseserfaring - Engelsk krav: Hvis eleven ikke er fra et flertall engelsktalende land, må de gi Bevis på engelskspråklige kompetanse.

sertifiseringer

  • Du er tildelt nivå 7 Diplom i Logistikk og Supply Chain Management ved slutten av programmet.

Assessments

  • Vurdering er gjennom oppgave. Det er ingen eksamener.

Program Varighet

  • 6 måneder / 9 måneder

Kursinnhold

Nivå 7 Diplom i Logistikk og Supply Chain Management programmer består av følgende 8 obligatoriske enheter som gir totalt 120 studiepoeng: - Prinsipper for Logistikk og Supply Chain Management (15 studiepoeng) - Operations Design og Management (15 studiepoeng) - Supply Chain Planlegging og ledelse (15 studiepoeng) - Innkjøp og innkjøp (15 studiepoeng) - Supply Chain and Operations Strategy (15 studiepoeng) - Bærekraftig Logistikk Management (10 studiepoeng) - Internasjonal Logistikk Og Transport (15 studiepoeng)

Program undervist i:
Engelsk

Se 14 flere kurs fra Greenwich School Of Business And Finance (GSBF) »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
aug. 2019
Duration
6 - 9 måneder
Heltid studier
Pris
1,499 GBP
- 6 måneder; 1199 GBP - 9 måneder
Deadline
Etter sted
Etter dato