Les den offisielle beskrivelsen

Vindturbiner innebærer mange tekniske aspekter: rotorblader, girkasser, generatorer, styresystemer etc. Disse er basert på mange fysiske disipliner, som dynamikk, statikk, aerodynamikk og elektrisitet. Alle som ønsker å bruke sine vitenskapelige eller tekniske ferdigheter til vindturbiner, bør ha en oversikt over teknologien som de samhandler med. Dette kurset gir en slik oversikt og hjelper deg å forstå hvordan de ulike komponentene i et vindenergisystem fungerer sammen.

Dette kurset gir studentene en oversikt over de tverrfaglige aspektene av vindturbiner uten for mye detaljert studie av litteraturen om alle disse aspektene. Det vil forklare relevante teknologier på et tilsvarende tilgjengelig nivå.


Et annet aspekt av vindenergi

Det du trenger å ta med er noen grunnleggende forståelse av ingeniørvitenskap, og vi får deg raskere med relevansen og bruken av vindmøllefysikk og teknologi. Hver uke fremheves et annet aspekt av vindenergi gjennom online forelesninger, avlesninger og animasjoner. Quizzer brukes til å teste fremdriften din og ukentlige øvelser hjelper deg med å mestre emnet. Du kan diskutere emnene med medstudenter i diskusjonsforumet hvor du kan hjelpe hverandre. Foreleserne vil også hjelpe med å svare på spørsmål. På slutten av kurset kan du demonstrere hva du har lært i en skriftlig skriftlig eksamen.

Spesial teknisk kunnskap

Studerer du eller spesialiserer deg i et teknisk domene og ønsker å bruke denne kunnskapen til vindturbiner? Ved å ta dette kurset vil du starte din karriere i vindenergi. Med en balansert oversikt over vindturbinteknologi som tilbys i dette kurset, vil du kunne sette din faglige tekniske kunnskap til praktisk bruk og gjøre deg selv en verdifull partner for vindkraftindustrien.


Hva du lærer

Ved slutten av kurset vil du kunne forstå hva en turbin er og hvordan den samhandler med miljøet: hvordan det er, hvorfor det er slik, og hvordan man beregner verdier for sine karakteristiske egenskaper.

Spesielt vil du kunne:

  • Beskriv komponentene og konfigurasjonene av vindturbiner
  • beskrive vindegenskapene, bruk modeller som kvantifiserer vindhastighetsvariasjoner og anslår vindkraftens energiutbytte
  • beskrive de aerodynamiske prosessene på jobb i vindkraftkonvertering, beregne krefter og kraftgenerering og produsere en enkel rotordesign
  • Forklar arbeidsprosedyrene for drivkomponenter og bestem de driftsforhold som påvirker kraft, dreiemoment, stigningsvinkel etc.
  • identifisere driverne for dynamisk oppførsel og beregne deres typiske verdier
  • Beskriv prinsippene for strukturanalyse av vindturbiner og utfør foreløpige spådommer om strukturfeil
  • beskrive effekten av vindturbiner på nedstrømsforhold og kvantifiser vindhastighet og turbulens i våkner
Program undervist i:
Engelsk

Se 18 flere kurs fra TU Delft Open & Online Education »

Sist oppdatert December 16, 2018
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
7 uker
Deltid
Pris
1,000 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato