Den DeVos Graduate School ved Northwood University produserer MBAs som går på å bli ledere i dagens globale, free-enterprise samfunn.

ofte stilte spørsmål

Hvor lenge er programmet?

Faget skal være ferdig i 24 måneder. Det er om lag fem til seks kurs per år. Din Opptak Advisor (e) vil hjelpe deg med innmelding kalenderen.

Hvor mange studiepoeng og kurs må jeg ta for å oppgradere?

Å tjene din MBA-grad, må du fylle 36 semester timer med kreditt og oppnå en 3.0 eller høyere kumulativ karakter punkt gjennomsnitt. Dette betyr 12 kurs for å fullføre graden. Du kan gå gjennom pensum for flere detaljer.

Må jeg delta i noen on-campus klasser?

The Online MBA-programmet tilbys helt online uten campus besøk som kreves. Det er et alternativ til å ta den endelige hjørnestein kurs som en en-ukes bosted på vår Midland, MI campus.

Kan du fortelle meg om "klasserommet?"

Den "elektroniske klasserommet" gir studenter og lærere med en modalitet å engasjere samt fange læring gjennom diskusjonsgrupper, små gruppeaktiviteter, og leveranser, samt gi tilgang til innhold som deles av alle i kurset. DeVos fakultetet bruker en rekke metoder for å dele materiale, har studentene samhandle, og å overvåke progresjonen gjennom hele kurset.

Trenger jeg å logge inn på bestemte tider og dager?

Nei. Du må oppfylle ukentlige kurs leveranser. Noen leveranser og vurderinger kan bare være tilgjengelig i en begrenset periode (for eksempel en 48-timers periode), og må derfor være avsluttet innen det angitte tidspunktet. En av fordelene med å fullføre graden din online er fleksibilitet. Det er opp til deg å bestemme hvilken tid som er best for deg å fullføre de nødvendige leveranser.

Noen kurs kan kreve spesifikke logg-on ganger for visse aktiviteter, eller det kan være ganger når du planlegger en bestemt tid til å snakke med din instruktør eller rådgiver via Skype, eller møter på nettet med dine klassekamerater til å jobbe med et gruppeprosjekt.

Må jeg være en "techie" for å ta online klasser?

Det er nyttig å bli kjent med datamaskiner. Du bør være i stand til å sende og motta informasjon og kommunisere med andre. På et minimum, trenger du tilgang til en datamaskin som kan få tilgang til Internett, med en høyhastighets tilkobling. Du bør ha tilgang til e-post og tekstbehandling, presentasjon og andre programmer for å utføre en rekke pedagogiske funksjoner. Hvis du trenger hjelp, har Northwood University en help desk som kan svare på spørsmål og bidra til å løse problemer. Help desk adresse er tilgjengelig på hvert av kursene.

Hva gjør en gjennomsnittlig uke ser ut for en student innrullert i den elektroniske MBA-program ved Northwood University?

Programmet er utviklet for å arbeide profesjonelt som må balansere kravene til arbeid, hjem, og studere. I gjennomsnitt vil de fleste studentene tilbringe 15-20 timer per uke studere, fullføre oppdrag, delta i online-aktiviteter og engasjerende i diskusjon og samarbeid med klassekamerater.

Kan jeg ta mer enn én klasse om gangen?

Vi har nøye strukturert denne kohort-basert program for å optimalisere din suksess som en profesjonell virksomhet og online student. Studentene skal ta ett kurs om gangen, slik at de kan plassere sine fullstendig fokus på ett fagområde samtidig bygge på den kunnskapen de har fått fra tidligere kurs.

Har du tilby den samme høye kvalitet læreplaner og grader på campus?

Alle DeVos graduate programmer tilbyr samme innhold og strenge faglige standarder uavhengig av leveransen modalitet. Våre nettbaserte programmer er vanligvis undervist av de samme professorene som underviser på campus - fakultetet medlemmer av DeVos Graduate School, med terminal grader og den virkelige verden kompetanse i fagene de underviser i. Det er ingen forskjell mellom on-campus og online studenter.

Vil min diplom spesifisere "online" grad?

Nei. Du vil motta en offisiell, tradisjonell diplom fra Northwood University. Både dine diplom og universitet transkripsjoner vil være noe forskjellig fra de av elevene som tjener sine grader på campus. En DeVos MBA er en DeVos MBA.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Northwood University »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
24 måneder
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato