Read the Official Description

Handle om

Senter for europeisk lov ved King's College London er glade for å kunngjøre detaljer om sitt 2017-2018 fjernundervisningsprogram som fører til et postdoktor / master i offentlig anskaffelsesforordning i EU og i sin globale kontekst.

Det gir undervisning fra en av verdens ledende sentre i europeisk lov og studeres på fjernundervisningsbasis, og dermed unngår viktig tid bort fra kontoret. Å fullføre dette strenge programmet vil gi deg en fordel i et konkurransedyktig arbeidsmarked. Dette programmet inngår i en pakke med etablerte og vellykkede fjernundervisning på postdoktorstudenter som tilbys av King's College London, inkludert EUs konkurranserett; EU-lov og Storbritannia, EU

Programmets mål

Programmet tar sikte på å gi deg en oppdatert forståelse av EUs anskaffelsesregime i den offentlige sektoren og i de ulike andre spesielle innkjøpsordninger i EU-lov og globalt. Programmet vil ikke bare se på effektene av disse regimene og deres underliggende politikk, men vil også se på den bredere globale konteksten til EU-regimet, slik at studentene ikke bare kan arbeide med tillit til EUs anskaffelseslov, men også forstå hvordan deres kunnskap kan brukes til regimer andre steder i verden. Kurset læres av en kombinasjon av praktiserende advokater og akademikere, og de fleste lærerpersonalet har roller som både utøvere og akademikere. Dette betyr at kurset gir studentene mulighet til å oppnå en høy grad av praktisk kunnskap, men det læres også for å oppmuntre til en bedre forståelse av de aktuelle problemene.

Ideell for

Dette programmet er spesielt utviklet for fagfolk som ønsker å utvide sin kunnskap og forståelse av EUs anskaffelseslov og regulering, samtidig som det plasserer systemet innenfor sin bredere internasjonale sammenheng. Det er spesielt egnet for advokater i privat praksis eller i offentlig sektor, interne juridiske rådgivere og tjenestemenn som arbeider med praksis eller politikk på anskaffelsesområdet, samt innkjøpsspesialister som ønsker å legge til ytterligere juridisk kompetanse i deres praktiske erfaring.

Programstruktur

Fjernundervisningen Diplom i offentlige anskaffelsesforskrifter i EU og i sin globale kontekst består av tre moduler som inneholder tolv enheter. Den begynner 1. oktober 2018 og vil strekke seg over åtte måneder som fører til eksamen i mai 2019. Den første enheten vil bli sendt ut 1. oktober 2018, og etterfølgende enheter vil deretter bli utstedt hver annen uke til april 2019 med en fire uker bryte over julen. Spørsmål vil bli satt på slutten av hver enhet og modell svar på disse vil bli sendt med enheten som følger. I tillegg vil det bli innført tre obligatoriske oppgaver i løpet av programmet som teller til sluttkarakter.

Opplæringsseminarer

Alle studenter vil være kvalifisert til å delta på to valgfrie weekend seminarer. Den første vil bli avholdt 18. og 19. november 2018 og den andre mot slutten av programmet 17. og 18. mars 2019 (datoene er foreløpige foreløpige). Helgenseminarene vil bli avholdt på King's College London. Seminarene er ikke obligatoriske, men er veldig fordelaktige og gir en utmerket mulighet til å møte medstudenter, programdirektør og programforfattere. Helgenseminarene vil bli lyd og video innspilt i sin helhet og vil være tilgjengelig for studenter via programmets nettside etter arrangementet, slik at alle studenter kan dra nytte av seminarene.

Enhetsformat

Enhetene kommer i form av hard copy og som PDF-dokumenter via programmets nettside. Hver enhet er utformet for å være stort sett selvstendig, men anbefalt og videre lesing vil bli foreslått. For hver enhet vil studentene motta en pakke med materialer som inneholder tekst, eksemplarer av sentrale bestemmelser, rettspraksis, EU eller nasjonal veiledning og så videre, praktiske eksempler, spørsmål og modellsvar for å teste kunnskapen din mens du utvikler seg.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by KNect365 »

Last updated October 1, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Okt. 2019
Duration
8 måneder
Pris
6,000 GBP
Deadline
By locations
By date