OVERSIKT:

EUCLID, en mellomstatlig traktatbasert institusjon, tilbyr en online mester i mekling og konfliktløsning i partnerskap med WMO Berlin (World Mediation Organization). Målet er å forberede utøvere og eksperter som er i stand til å levere verdensklasse og effektive meklingstjenester på alle nivåer av konflikt (interpersonell, felles, regional, nasjonal og internasjonal).

Konflikt er tilstede og destruktiv på alle nivåer av liv og samfunn. Vårt stille nytt århundre er rife med interpersonelle konflikter som uttrykkes og kommer fra ulike regnskap: etnisk, religiøs, psykologisk, økonomisk, etc. Fordi konflikt er så skadelig for samfunnet, har mekling og konfliktløsning blitt en svært viktig ferdighet, en som kan brukes til å betjene mange organisasjoner og myndigheter.

Dette er noen av de kritiske temaene som er omfattet av EUCLIDs unike online master i mekling og konfliktløsning - unikt fordi det tilbys av en internasjonal mellomstatlig organisasjon som har forpliktet seg til å lette dialogen og konfliktløsningen, så vel som unik for å bli levert helt, er avstand / onlineformat.

EUCLID MMCR er også unikt for å blande personlig nivå psykologi med høyt nivå problemer (diplomati, inter-religiøs dialog) og praktiske ferdigheter (forhandling), med det formål å tilby en omfattende dekning av dette brede emnet.

PENSUM:

Påkrevde kurs:

 • ACA-401 (International Academic and Legal Writing)
 • TPH-499 (Argumentering og kritisk tenkning)
 • MCM-601 (grunnlag for opplæring og konfliktløsning)
 • DIP-411 (internasjonale konflikter: teori og historie)
 • DIP-502 (Forhandling og konflikthåndtering)
 • DIP-606 (avhandling)

Velg Valgfritt / Valgfag (liste kan ikke være uttømmende):

 • TREL-4680 (Religionsfilosofi)
 • LAW-INT1 (internasjonal lov)
 • MCM-603 (mekling: ferdigheter og applikasjoner)
 • MCM-606 (Restaurativ rettferdighet og forsoning)
 • MCM-609 (Konflikt Transformation)

FORSKRIFTER KRAV:

Søkere må ha bachelorgrad eller internasjonal tilsvarende, utstedt av en institusjon oppført i UNESCO IAU håndbok / WHED database.

Regjeringssponsorerte søkere (som allerede er statlige ansatte) kan bli tatt opp uten bachelorgrad hvis deres utdanningsnivå og erfaring anses å være tilstrekkelig. EUCLID kan kreve at disse deltakerne fullfører brokursene før de registrerer seg i programmet.

Fluency på engelsk (muntlig og skriftlig) er nødvendig og vil bli testet.

Studentene forventes å være i stand til å dedikere 10-15 effektive studietimer på ukentlig basis.

AKADEMISKE NOTER / RESULTAT:

Det er rimelig å si at EUCLIDs programmer bedre beskrives som "avstand" enn "online" studieprogrammer. Dette betyr at elevene ikke trenger å koble på en bestemt dag og tid for å delta i diskusjonsdiskusjoner, slik det ofte er tilfelle med "online" -programmer.

Snarere vektlegger våre programmer muligheten til å absorbere en stor mengde materiale på en personlig måte, noe som gjør dem egnet for raske lesere som på egenhånd har en oversikt over intens bokavlesning og lidenskapelig interesse for sitt fagområde. EUCLID evaluerer søkerens mellommenneskelige og samarbeidsevner - som er essensielle for personlig og profesjonell suksess - på grunnlag av tidligere erfaring bekreftet ved hjelp av et omfattende personlig intervju. Fordi EUCLID ble etablert for å betjene aktive diplomater og andre offentlige tjenestemenn, forventes det at disse faglige ferdighetene vil bli ervervet og demonstrert i løpet av søkerens karriere.

I noen tilfeller kan EUCLID foreslå spesifikke kurs (som ikke engang kan bli oppført som valgfag) for å bringe personlige ferdigheter (inkludert offentlige taler) til et passende nivå.

Etter at programmet er fullført, forventes alle studenter å ha blitt fagperson i en praktisk diplomati.

Studenter som planlegger å fortsette sine studier med doktorgradsoppgave, bør be om full mastergradsoppgave som utvider kredittbehovet til 40 studiepoeng.

INSKRIFTSPLAN:

EUCLID har kontinuerlig innmelding (inntak) for dette programmet. Det er akseptabelt å søke flere måneder på forhånd, men det anbefales å bruke 60-40 dager på forhånd. Offentlige slots er allokert på først til mølle.

Program undervist i:
Engelsk

Se 13 flere kurs fra EUCLID (Euclid University) »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
12 - 36 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
6,650 USD
Totalt undervisning: Initial Entreesavgift + (40 x USD145) = USD 6 650
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato