Msc i dataanalyse (online fjernundervisning)

University of Glasgow - Online Study

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Msc i dataanalyse (online fjernundervisning)

University of Glasgow - Online Study

Enten du er ute etter å starte en karriere innen datavitenskap eller ønsker å videreutvikle din nåværende karriere, vår innovative Online Masters program i Data Analytics Gir deg viktige datavitenskapsfunksjoner. Denne ferdighetsbaserte, men strenge læreplanen gir deg begge en grundig grunnlag i de underliggende prinsippene for å lære av data og praktisk teknisk ekspertise innen datahåndtering, visualisering og modellering. Programmet bruker banebrytende læringsteknologi for å levere en interaktiv og samarbeidende nettbasert læringsopplevelse.

HVORFOR DETTE PROGRAMMET

 • Universitetet i Glasgows matematikk og statistikkskole er rangert som tredje i Skottland og 11. i Storbritannia (Complete University Guide 2017).
 • Statistikkgruppen i Glasgow er den største statistikkgruppen i Skottland og internasjonalt kjent for sin ekspertise.
 • Statistikk oppnådde en 100% generell studenttilfredshet i Nasjonal Studentundersøkelse 2016. Emnet fortsetter å overskride studentens forventninger ved å kombinere både undervisningsevner og et støttende læringsmiljø.

PROGRAMSTRUKTUR

Dette fleksible deltidsprogrammet er gjennomført over tre år. I de to første årene vil du ta to kurs hver trimester. I det tredje året jobber du med et prosjekt og en avhandling.

Kursene er utformet slik at du kan jobbe i ditt eget tempo, med milepæler og vurdering som skal gjennomføres i henhold til en avtalt tidsplan.

Programmet kan tas sammen med heltidsanställning (ca. 10 timer studie per uke anbefales).

Kjernekurs

 • Stokastiske modeller og sannsynlighet
 • Lære av data
 • Prediktive Modeller
 • R Programming
 • Dataprogrammering i Python
 • Databehandling og Analytics ved hjelp av SAS
 • Avanserte Prediktive Modeller
 • Data Mining and Machine Learning I: Overvåket og Unsupervised Learning
 • Data Mining og Machine Learning II: Store og ustrukturerte data
 • Usikkerhetsvurdering og Bayesian Computation
 • Høy ytelse databehandling for dataanalyse
 • Data Analytics i næringslivet

Du vil også utføre et 60 studieprosjekt.

Programendring eller opphør

Universitetet i Glasgow forsøker å kjøre alle programmer som annonsert. I unntakstilfeller kan universitetet imidlertid trekke tilbake eller endre et program. For mer informasjon, se: Juridiske uttalelser: Ansvarsfraskrivelse.

KARRIEREMULIGHETER

Data blir en stadig større del av den moderne verden, men talentet til å trekke ut informasjon og verdi fra komplekse data er knapp. Det er en massiv mangel på data-analytiske ferdigheter i arbeidsstyrken. Statistisk analyse og datautvinning ble notert av LinkedIn som den hotteste ferdigheten i 2014 og kom andre i 2015 og 2016. Dette programmet åpner for en rekke karrieremuligheter og / eller øker karrierebanen din.

Nyutdannede fra programmene i vår skole har en utmerket oversikt over å få sysselsetting i mange sektorer, inkludert medisinsk forskning, farmasøytisk industri, økonomi, forretningsrådgivning og statlige statistiske tjenester, mens andre har gått videre til en doktorgradsstudium.

INNTAKSKRAV

En første grad tilsvarende en britisk øvre Second Class Honours grad, normalt med en betydelig matematikk komponent (minst tilsvarende nivå 1-kurs i matematikk og nivå 2 kurs i kalkulator og lineær algebra ved University of Glasgow). Nyutdannede som bare har tilsvarende A-nivå matematikk kan også bli tatt opp i programmet. Imidlertid er slike kandidater pålagt å arbeide gjennom selvstudiumsmateriale som tilbys og delta i et forelesningsforløb for elementær matematikk (som skal undervises i de to ukene som går før starten av semesterperioden for semester 1).

Tidligere studie av statistikk eller datalogi er ikke nødvendig.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
36 måneder
Deltid
Price
Pris
10,500 GBP
Information
Deadline