Kursoversikt

Med fokus på kvalitetsstyring, forsyning og bærekraft gir dette programmet en forståelse av de bredere prosessene som støtter ingeniørvirksomhet. Dette MSc Engineering Management (CMI) programmet vil være til nytte for å praktisere ingeniører som ønsker å ta en lederstilling.

Ardens fleksible studiemodus gjør det enklere å utvikle dine ingeniør- og prosjektledelsesferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du tar organisasjonen nærmere deres logistiske mål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er utviklet for å hjelpe deg med å inspirere og administrere endring i virksomheten din, med særlig fokus på ingeniørvirksomhet.117422_miGkMlRA.jpeg

Kursmoduler:

Prosjektledelsesteknikker
  • Ved å bryte ned ulike typer prosjektledelse, lærer du solide metoder for å kontrollere prosjekter fra begynnelse til slutt. Disse modulene dekker budsjetter, hvordan du løser komplekse problemer og koordinerer arbeidet til et prosjektteam.
Bærekraft i teori og praksis
  • Drivkraften mot bærekraft er et viktig aspekt av moderne virksomhet og kan være en katalysator for etiske, operasjonelle endringer. Denne modulen utforsker bærekraft som et verktøy for vekst, ved hjelp av casestudier for å utforske anvendelsen av disse konseptene, og deres potensial for å fremme målene for din egen organisasjon.
Operasjoner og Supply Chain Management
  • Betydningen av operasjonsledelsen vokser med kundens krav, ressursskarphet og bærekraftproblemer. Lær hvordan du sikrer at innganger blir utdata som oppfyller dine resultatmål, og evaluer hvordan dette påvirker evnen til å levere.
Risikostyring og innovasjon
  • Denne modulen vil utstyre deg med en jording i to temaer som går hånd i hånd - risikostyring og innovasjonsteori. Bruke i praksis innenfor ingeniørmiljøet, vil du lære å evaluere forholdet mellom risiko og måtene å utnytte det for å lette innovasjon. Du vil takle implikasjonene dette har på organisasjonskultur, og bruke praktiske scenarier for å undersøke de varierte konsekvensene for forretningspraksis.
Kvalitetsstyring
  • Denne modulen vil oppmuntre din forståelse av kvalitetsproduktlevering med viktige teorier. Du vil sette pris på kvalitet i både håndgripelige og immaterielle produkter, og denne modulen tillater deg å markedsføre denne filosofien i din nåværende eller fremtidige rolle. Din introduksjon til kvalitetsstyring vil inkludere verktøy og systemer for å måle kvalitet i en arbeidssituasjon, og du vil sette ideer i praksis mot bestemte forretningsbehov.
Datahåndtering og beslutningstaking
  • Med tilgang til flere data enn noensinne, kan de som er utstyrt for å håndtere og tolke disse dataene, legge til ekte verdi på arbeidsplassen. Fokuset på denne modulen er å lære å tolke data og gjøre viktige forretningsavgjørelser for å forme fremtiden for en organisasjon.
Forskningsprosjekt:
  • Dette viktige prosjektet gir deg mulighet til å undersøke et område av ditt valg, relatert til programtemaet, og utvikle dine kritiske evner. Du vil lage et forskningsforslag og velge mellom en konvensjonell avhandling, eller en faglig artikkel og presentasjon. Deretter vil du bruke all din kunnskap fra programmet, med mulighet til å knytte din forskning til dine faktiske arbeidsbehov.

Hva våre studenter sier

117421_d0yCGJoQ.png

"Å gå tilbake til heltidsopplæring ble nesten umulig da jeg hadde familie, boliglån og alle andre forstyrrelser av det moderne familielivet. Vil jeg anbefale Arden? Ja, det ville jeg ha. Det har gitt meg hensikt, selvtillit, tillit og potensial til å fungere i mitt valgte felt. "

Martin Lithgow,

Arden University

akkreditering

Arden University tilbyr ledelsesutviklingsprogrammer som tilfredsstiller den strenge kvaliteten som kreves for å oppnå CMI-akkreditering.

Kvalifikasjonskrav

For å være kvalifisert for dette kurset må du normalt ha:

  • En britisk utmerkelse grad på minst andre klasse (2.2) eller tilsvarende.
  • For studenter hvis tidligere læring ikke ble undervist på engelsk: IELTS 6,5 eller tilsvarende (ikke mindre enn 6,0 i noe element).

Hva om jeg ikke har akademiske kvalifikasjoner?

Vi oppfordrer positivt og vurderer søknader fra de med betydelig ledelseserfaring (typisk 5 år) i stand til å demonstrere sin motivasjon til å studere programmet. Vi vil be om CV og referanser til støtte for søknaden din.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 48 flere kurs fra Arden University »

Sist oppdatert Juli 1, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
okt. 2019
jan. 2020
Duration
18 - 60 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
6,957 EUR
£ 8,550 (UK
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
april 2020
Sluttdato
Søknadsfrist