Les den offisielle beskrivelsen

Det er spådd at etterspørselen etter fagfolk som kan forstå praksis og prinsipper for prosjektledelse vil ha en dramatisk økning i nær fremtid. Walden er Master of Science i Project Management kan lære deg virksomheten, ledelse og kommunikasjonsevner er nødvendig for å håndtere ulike team og prosjekter samtidig som du hjelper organisasjonen når sine strategiske mål.


Walden University er godkjent som et prosjekt lederopplæring leverandøren av Project Management Institute (PMI). Å være en PMI Registrert Education Provider (REP), Walden's University har avtalt å observere kvalitetssikring kriterier fastsatt av PMI.


MSc in Project Management har blitt utviklet for å møte kritiske behovene til arbeidsgiverne i den moderne verden, og kan hjelpe deg å tjene legitimasjonen som er nødvendig for å gå videre i din karriere. Ved å melde deg inn i MS i Project Management programmet vil du få mulighet til å:

• Konsentrer deg om tradisjonelle verktøy og bruke dem til prosjektledelse tekniske side.

• Lær om risikostyring på prosjektnivå, samt forstå om sin innretting med organisatoriske risiko strategi.

• Få den praktiske, teoretiske og analytiske evne til konstruktivt styre prosjekter på tvers av flere bransjer og domener.

• Bruk din avstand-læring på arbeidsplassen og øke din evne til å styre prosjekter på tvers av faglige, organisatoriske og geografiske grenser.

Program undervist i:
Engelsk

Se 41 flere kurs fra Walden University »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Okt. 2019
Duration
2 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato