Read the Official Description

Det er spådd at etterspørselen etter fagfolk som kan forstå praksis og prinsipper for prosjektledelse vil ha en dramatisk økning i nær fremtid. Walden er Master of Science i Project Management kan lære deg virksomheten, ledelse og kommunikasjonsevner er nødvendig for å håndtere ulike team og prosjekter samtidig som du hjelper organisasjonen når sine strategiske mål.


Walden University er godkjent som et prosjekt lederopplæring leverandøren av Project Management Institute (PMI). Å være en PMI Registrert Education Provider (REP), Walden's University har avtalt å observere kvalitetssikring kriterier fastsatt av PMI.


MSc in Project Management har blitt utviklet for å møte kritiske behovene til arbeidsgiverne i den moderne verden, og kan hjelpe deg å tjene legitimasjonen som er nødvendig for å gå videre i din karriere. Ved å melde deg inn i MS i Project Management programmet vil du få mulighet til å:

• Konsentrer deg om tradisjonelle verktøy og bruke dem til prosjektledelse tekniske side.

• Lær om risikostyring på prosjektnivå, samt forstå om sin innretting med organisatoriske risiko strategi.

• Få den praktiske, teoretiske og analytiske evne til konstruktivt styre prosjekter på tvers av flere bransjer og domener.

• Bruk din avstand-læring på arbeidsplassen og øke din evne til å styre prosjekter på tvers av faglige, organisatoriske og geografiske grenser.

Program taught in:
Engelsk

See 41 more programs offered by Walden University »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Okt. 2019
Duration
2 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato