Les den offisielle beskrivelsen

INGEN NÅ - VI KAN GJØR DU TIL UNIVERSITET!

The Online Foundation Diploma in Fashion

Dette stimulerende kurset har et sterkt praktisk fokus, og utvikler ikke bare ferdigheter, kunnskap og forståelse av kulturer, design og designteori, men også utvikling av utfordrende ideer som utfordrer konvensjonell mote og skaper en blendende og vakker fremtid i dag.

Suksessfulle kandidater tjener en stiftelse Diploma kvalifikasjon som er lik 3 A Levels og er nasjonalt akkreditert av Storbritannias største yrkesbevisende organ, ABC Awards.

Like verdifulle, oppnår kandidater en spesialisert portefølje som uttrykker sin personlige merkevare innen mote og tekstil design, slik at de får tilgang til toppuniversiteter og sysselsetting som profesjonell kvalifisert mote- eller tekstildesigner.

Kursoversikt

 • Opptakskrav: 16 år eller over, GCSE / IGCSE Kunst eller fotografi eller god portefølje. Eldre studenter trenger ingen eksamenskvalifikasjoner, noe evne til å tegne og male og et ønske om å lykkes er nødvendig. Send et eksempel på arbeidet ditt hvis du er usikker på nivået ditt.
 • Deltidsprogrammer: tilgjengelig hele året - medrolle nå
 • Heltidsprogrammer: start desember til januar og september til oktober. Unntak kan gjelde.
 • Krav: bredbåndsforbindelse / grunnleggende kunstmaterialer
 • Progresjon: til alle Universitets / BA Høgskole
 • Akkreditering: ABC Awards
 • Uregelmessig regulert: Ja (Ofqual nummer 500/8476/8)
 • UCAS Tarif: opptil 112 poeng - tilsvarende to A-nivåer på A * -kurs - universitetsoppføring krever 80-100 UCAS poeng
 • UCAS-program støttet: Ja
 • Portefølje støtte: Ja
 • Undervisning: Ansikt til ansikt, en til en - ubegrenset

Hvordan det fungerer

Studentene får tilgang til sin egen online studio hvor de kan jobbe gjennom kurset. Enheter og oppgaver er oppført sammen med støttende ressurser, videoopplæringsprogrammer for kompetanseutvikling, trinnvise veiledninger etc. Fotografier av studenters fullførte arbeid lastes opp til deres høyskole e-portefølje for vurdering og konstruktiv, vennlig skriftlig tilbakemelding om hvordan man skal utvikle seg. I tillegg inviteres studentene til å diskutere med en erfaren og kvalifisert personlig veileder deres fremgang og motta muntlig tilbakemelding, oppmuntring og støtte. Studentene kan også dra nytte av relasjoner med sine andre elektroniske studenter da de kan se profiler og kommentere hverandres kunstverk hvis de ønsker det.

evaluering

Formativ som kurs fremgang og summative på slutten av enheter og kurset. Ditt endelige hovedprosjekt vil bli vurdert eksternt av eksamensstyret, og dette vil bestemme din endelige karakter. Du vil bli informert om hvert trinn på hvordan du kan forbedre arbeidet ditt.

Struktur av kurset

Kurset består av tre forskjellige stadier; Forsøksstadiet, Pathway og endelig Bekreftelsesstadiet. Hvert stadium er 12 til 24 uker i varighet avhengig av om du studerer på heltid eller deltid. Disse kan forlenges ved behov.

Eksplorasjonsfasen er den første fasen av kurset, og som tittelen antyder, gir den deg muligheten til å forstå på et dypere nivå hva kunst og design er og å oppleve å jobbe i en rekke fagområder. Innenfor hver disiplin vil du bruke en rekke materialer og prosesser og lære verdien av tegning og fotografering som utgangspunkt.

Du tilbys 5 prosjekter hvor du studerer 4.

 1. Fotografi (obligatorisk)
 2. Fin kunst
 3. Grafisk design og illustrasjon
 4. 3D (Arkitektur, 3d Design, Skulptur)
 5. Mote og tekstiler

Pathway scenen er hvor du velger hvilken Pathway / disiplin du vil utforske videre og på større dybde. Dine veiledere vil gjennomgå arbeidet ditt fra utforskningsfasen, og dette vil informere din beslutning. Den endelige avgjørelsen er selvfølgelig din.

Bekreftelsesfasen er sluttfasen av grunndiplomaet og den eneste fasen som bestemmer din siste klasse. Du vil bli bedt om å skrive en intensjonserklæring med støtte fra din veileder. Dette dokumentet vil skissere ditt valgte siste store prosjekt. Ditt siste store prosjekt er praktisk og kan være i hvilken som helst form du velger; showreel, en kjole, en serie med fotografier, et maleri, en animasjon, et interiørdesign, arkitektonisk design, et videospill etc.

Avgift

Avgift = £ 2999 GBP- $ 3981 USD. Gebyrer kan betales med månedlig (P / T: £ 149.99 GBP / $ 199.99 USD x 20 betalinger ELLER F / T: £ 299.99 GBP / $ 398.10 USD x 10 rentebetalinger eller betalt i sin helhet med kreditt / debetkort, sjekk, bankoverføring . Konsesjon er tilgjengelig for mottakere av statlige ytelser.

INGEN NÅ - VI KAN GJØR DU TIL UNIVERSITET!

Program undervist i:
Engelsk
Online College of Art & Design

Se 7 flere kurs fra Online College of Art & Design »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Pris
2,999 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato