Mote- og bildekurs

Generelt

Programbeskrivelse

Dette online kurset gir et innblikk i motebransjen og utforsker hvordan mote påvirkes av kultur og formidles gjennom bildet - en perfekt introduksjon for de som er fascinert og inspirert av mote og image.

Gjennom dette kurset i Fashion & Image, vil du utforske hvordan mote, image og kultur har formet industrien gjennom flere tiår.

Du vil lære å gjenkjenne hvem de viktigste påvirkerne er på disse feltene, og hvordan mote formidles og markedsføres gjennom bildet.

Dette kurset dekker:

  • Kunnskap om mote og image historie.
  • Sosiale, kulturelle og teknologiske drivere for endring i mote og image, og hvordan markedsføring i disse bransjene fungerer.
  • Etiske dimensjoner av mote og image.

Du vil jobbe med en rekke aktiviteter hver uke, ved å kombinere individuelle prosjekter og gruppearbeid; Dette gir muligheter til å jobbe selvstendig og samarbeid sammen med andre studenter som gjennomfører kurset.

Når du har fullført kurset, vil du motta et Condé Nast Certificate of Achievement.

Dette kurset fungerer også som et springbrett til andre Condé Nast College-kurs på høyere nivåer for de som ønsker å fortsette studiene.

135430_photo-1512436991641-6745cdb1723f.jpg

Hvorfor velge dette kurset?

Condé Nast College har enestående tilgang til de beste og lyseste sinnene i bransjen, inkludert lagene på Vogue, LOVE, Glamour, GQ og en rekke andre Condé Nast-titler. Høgskolen er i en forhøyet posisjon av å kunne kombinere akademisk dyktighet med enestående koblinger til mote- og mediebransjen. Dette skaper et unikt pedagogisk miljø for studentene å trives i.

Kursutbytte

Ved slutten av kurset vil de som fullfører og bestå vurderingen få et Conde Nast Certificate of Achievement.

Du vil kunne:

  • Demonstrere en grunnleggende forståelse av hvordan mote, image og kultur har formet industrien gjennom flere tiår.
  • Identifiser metoder, kanaler og teknikker for kommunikasjon og markedsføring av mote og image.
  • Anskaffe kreative og praktiske tenkeevner som er relatert til mote og kreative bransjer.
  • Gjenkjenne de viktigste påvirkningene av mote og bilde fra fortid til nåtid.

Kursutlevering

Kurset er helt online og varer seks uker med 4-5 timer online aktiviteter hver uke sammen med veiledning og råd om hva du skal lese, se og lytte.

Hvem vil undervise på dette kurset?

Alt ukentlig innhold vil bli levert av Conde Nast College 's ekspert fakultet som:

  • Lisa Mann - Prisbelønnet pedagog og gründer
  • Harriet Posner - spesialist på markedsføring og merkevarebygging for mote, og en forfatter
  • Sara Hassan - Moteredaktør, stylist og skribent

Og hente på kompetanse fra topp industriinnsidere, inkludert Ben Evans, kunstkoordinator for British Vogue .

Kurset er interaktivt, multimedia-drevet og faglig-strengt.

Opptak og inngangskriterier

Dette kurset er ideelt for de som ønsker å utvide kunnskapen om hvordan mote formidles og ønsker å utforske en spennende innovativ måte å lære fra akademikere og eksperter innen motebransjen.

Inntakskrav

Dette kurset har ingen faglige forutsetninger. Den er designet for alle som ønsker å utvide kunnskapen om hvordan mote formidles og de som ønsker å utforske en spennende og innovativ måte å lære fra akademikere og eksperter innen motebransjen.

Du må være 18 år eller eldre ved kursstart og ha et godt nivå på engelsk.

Engelskspråklige krav

Det er ingen formelle engelskspråklige krav til dette kurset. Imidlertid, hvis du er en ikke-britisk student og engelsk ikke er ditt førstespråk, anbefaler vi at du har en akademisk IELTS-poengsum på 5,5 eller kan bruke engelsk på dette nivået før du begynner på studiene. Det er ditt ansvar å sikre at du vil kunne delta fullt ut i en kvalifikasjon levert og vurdert på engelsk.

Sist oppdatert May 2020

Om skolen

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the wo ... Les mer

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the worlds of fashion, style and luxury, the College prepares its students to work in all areas of this exciting and innovative industry. Minimér