Vår online Mastergrad Program gi arbeidet fagfolk med muligheten til å tjene en streng, akkreditert høyere grad uten å avbryte sin karriere. Læring i en fleksibel, praktisk elektronisk format, kan elevene delta i spesialdesignede kurs undervist av den samme fakultetet som leverer full-time, bolig master pensum.

Vår online programmet gir muligheten til å tjene en top-notch mastergrad med ekstra komfort og fleksibilitet uansett hva arbeidsmiljøet du er i. Den elektroniske MBA er perfekt for studenter som ønsker å forbedre sine faglige legitimasjon uten å avbryte sin karriere.

Alle våre graduate programmer er akkreditert av AACSB International - Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. Denne akkrediteringen plasserer vår College of Business i de fem prosent av handelshøyskoler i verden, og er den eneste akkreditering anerkjent av Utdanningsdepartementet for graduate-programmer i virksomheten.

Den elektroniske Master of Business Administration programmet ved Southern Illinois University tiltrekker seg studenter fra hele verden som ønsker å bli morgendagens bedriftsledere. Undervist av høyt respekterte fakultet med nasjonale og internasjonale omdømme, den elektroniske grad tilbyr en streng graduate program levert på en engasjerende, teknologisk avansert format.

Vår online formatet kan du:

 • Utvikle dine kritisk tenkning ferdigheter gjennom grundig analyse av virksomheten problemer.
 • Styrke dine kommunikasjonsevner gjennom klassediskusjoner, skriftlige oppgaver og nødvendige multimedia, digitale presentasjoner
 • Øk dine organisatoriske lederegenskaper gjennom team prosjekter og elektronisk samarbeid.
 • Utvid din forståelse av miljømessige variabler som påvirker organisatorisk ytelse.
 • Forstå globale natur dagens forretningsmiljø og dens innvirkning på beslutningsprosesser.
 • Forbedre beslutningsprosesser ferdigheter i komplekse miljøer gjennom bruk av kvantitativ analyse, datasimulering, database management og forretningsutvikling gaming.
 • Integrere de teoretiske og praktiske aspekter av virksomheten gjennom case analyse og samarbeidsprosjekter.

Vi har jobbet hardt for å skape et program som vil maksimere muligheten for å arbeide fagfolk til å få grundig og effektiv høyere utdanning uavhengig av deres nåværende posisjon eller arbeidsmiljø. Vi tilbyr spesialdesignet internett formater som sikrer fleksibilitet og bekvemmelighet mens blir levert i et stimulerende og engasjerende format. Vi er forpliktet til å gi reell verdi for pedagogisk investering:

 • Høgare utdanning godkjent av AACSB, den mest prestisjetunge nivået av virksomheten akkreditering.
 • En strukturert, 23-måneders pensum leveres gjennom en fokusert, modulær format.
 • Deltakelse med en kohort av medstudenter som oppfordrer samhandling og samarbeid.
 • Kursinnhold designet og levert av den samme fakultetet som underviser i på campus MBA-program ved Southern Illinois University.
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato