MBA med spesialisering

Dette MBA-programmet bidrar til karriereutvikling av arbeidsfaglige eller karriereoppdragsgivere, og forbereder dem på en karriere innen bedriftsledelse.

Studentene kan velge å majorisere / spesialisere seg i et område etter eget valg, tegning fra en rekke spesialiseringer på følgende områder -

Spesialiseringsområder

  • Generell ledelse
  • Logistikk og Supply Chain Management
  • Driftsadministrasjon
  • Retail Management
  • Human Resource Management
  • Finansforvaltning
  • Markedsføringsledelse

Skolepenger

$ 1374

Avsluttende eksamenskrav. Alle avgifter, unntatt eksamensgebyr på slutten, samles på tidspunktet for tilmelding. For studenters bekvemmelighet kan faglige avgifter betales i avdrag som angitt nedenfor. Studenter som velger avdrag / ECS må betale $ 60 som en avdragsgebyr.

Avgifter kan betales online via Internett Banking, Kreditt / debetkort, og ECS ​​eller via et etterspørselsutkast som skal betales til "Assam Don Bosco University", i Guwahati.

Lene modus - elearning

E-læring omfatter ulike former for elektronisk støttet læring. Denne læringsmodus er egnet for studenter som foretrekker hvor som helst / når som helst læring eller selvstudium.

Egenskaper -

  • Innspilte økter (for alle kursene)
  • ebøker / eLearning-moduler
  • Selvvaluering ved hjelp av 'Test deg selv' Moduler

Evaluering og eksamen

Interne vurderinger

Hvert kurs i programmet skal ha en intern vurderingspoeng basert på oppgaver innleveret i løpet av kurset (to per kurs), deltakelse, diskusjon og interne tester.

Minste prosentandel som kreves i intern vurdering er 40% per kurs. Enhver student som sikrer mindre enn 40% i et bestemt emne, vil ikke bli vurdert som kvalifisert til å skrive slutteksamen for det kurset og må komme tilbake til oppgavene i det følgende semesteret.

Eksterne eksamener

Terminaleksamen vil bli gjennomført to ganger i året av universitetet, samt to tilleggseksamener. Prøver utføres på nettet, ved hjelp av Proctored Web Proctored Online Examens System. Disse eksamenene kan tas fra hvor som helst i verden.

Slutteksamen skal bestå av flere valgspørsmål og annet objektivt spørsmål. og minimumsandel som kreves for å tømme en eksamen er 40%.

Nøkkelegenskaper

Don Bosco MBA-programmer er akkreditert grad, tildelt av Don Bocso University en av verdens fremste åpne universiteter. Programmene er designet av noen av de fineste akademiske tankene innen ledelse i India, og er strenge av MBA-standarder og MBA-standarder. Klasser undervises av vårt team av professorer og fakultet, over internett, ved hjelp av en unik Virtual Classroom-plattform som forsøker å gi deg den nærmeste "vanlig" MBA-opplevelse som er mulig i korrespondanse MBA-programmer.

Studentene gir sine eksamener på en forutbestemt tid etter eget valg, samtidig som de blir utpekt online av universitetets Proctoring Staff, ved hjelp av Students Web Camera.

Studentene vil kreve en PC / bærbar PC med et webkamera, mikrofon og høyttalere eller et hodesett, samt en pålitelig bredbåndstilkobling (512K / 1MBPS) for å kunne delta i disse undersøkelsene.

Disse eksamenene kan tas fra hvor som helst i verden.

Tilleggsinformasjon

Assam Don Bosco University, et statlig privat universitet, etablert av Assam Don Bosco University Act, av Assam-regjeringen (No IX of 2009), bestått i Assam State Legislative Assembly i 2009, er anerkjent av University Grants Commission (UGC) i India, samt Distriktsutdannelsesrådet, India (DEC). ADBU er også anerkjent og medlem av Sammenslutningen av Commonwealth Universities, ACU, Storbritannia, og gir den internasjonal anerkjennelse.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Don Bosco University »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Juli 2019
Duration
2 - 4 år
Deltid
Heltid studier
Pris
1,374 USD
Internasjonale studenter
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Juli 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato