Read the Official Description

MBA i ledelse: Business Experience UP

Utvikle evne til å definere, strukturere og planlegge bærekraftige forretningsmodeller i stadig mer komplekse og skiftende miljøer i verden av virksomheten i Sentral-Amerika, noe som kan bli konsolidert i sine naturlige markeder, og dermed tilgang til internasjonale markeder.

Forsterker og utdyper kompetanse til å forvalte, drive og kontrollere strategi av forretningsmodellen gjennom ressursene i det lokale og regionale miljø. Styrker evnen til å kommunisere effektivt, prosjekter, resultater, planer, kunnskap og grunner som støtter forretningsideen til spesialister og ikke-spesialister.

Timing Ledelse: Sortering DM prosessen

Programmet er en enhet innhold og metode, der studentene, energized av lærerne, utvikle sin evne til å identifisere og bestemme hva som er viktig i hver bedrift situasjon, lære å prioritere forvaltningen og gå for å kunne være gripe sjansen.

Studenten utvikler evnen til å aktivisere viljen til organisasjonen om felles mål og kriterier i sammenheng med en utvikling av strategisk sammenheng.

OMFATTENDE opplæringsplan

Fremmer utviklingen av ferdighetsorientert syn på avgjørelsen og handlingen ledelsen tenker.

Fra din erfaring med den nye ervervet kunnskap, studenter i hver klasse er med i en prosess med analyse og beslutning til en virksomhet situasjon, identifisere problemer og muligheter gjennom reflekterende dialog og observasjon, der den kombinerte innsatsen til hele integrert studenter og aktiv deltakelse fra læreren. I en dynamisk refleksjon og praktisk anvendelse av kunnskap, utvikler studenten gradvis, fire store områder av tanke og handling:

Foresight: Nåværende og fremtidig evne vurdering (økonomiske trender, teknologiske, etc.) miljø for å bestemme trusler, risikoer og muligheter.

Systems Thinking: Evne til å se forretningsmodeller og integrere alle de elementene som struktur konsekvent: MKT, teknologi, prosess, etc.

Økonomisk og finansiell tenkning: identifisere og håndtere finansielle behov og nåværende lønnsomhet og fremtid i samsvar med forretningsmodellen.

Lederskap: Evne til å håndtere mobilisering av personlige forpliktelser for å gjennomføre forretningsmodeller og utvikling.

Med disse utviklingsområder, er programmet strukturert:

23 online kurs, som tar for seg ulike kunnskapsområder, med en praktisk og helhetlig syn, fra perspektivet til forvaltningen.

Internasjonale To uker: klasserom og intensive kurs, der evnen til å lære å gjøre og være den virksomheten prosessen og gjennomføringen av strategien utvikles.

Business Plan, hvor studentene har mulighet til å konseptualisere og strukturere en ny forretningsmodell fra perspektivet av entreprenør.

Merverdier:

Konferanser gjennom ISEAD tv med internasjonale næringslivsledere, der den delte opplevelsen av høyttalerne, og styrker omfattende student utvikling visjon og ytelseskriterier i sin lederrolle.

Program taught in:
Spansk

See 5 more programs offered by ISEAD Business School »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
April 2019
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Pris
14,000 USD
Deadline
By locations
By date
Startdato
April 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

April 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato