MBA i internasjonal handel: En opplevelse i veien for INTERNATIONAL TRADE entreprenør

Integra praksis og grunnleggende teori for internasjonal virksomhet gjennom studiet av reelle og konkrete problemer og konseptualisere dem som en del av de nye teorier.

Utvikle rutiner for å håndtere logistikken forretningsprosesser og strategiske ferdigheter at et selskap opererer i en global sammenheng og mellommenneskelige ferdigheter til å utøve en transformative og dypt humanistisk ledelse med klare konturene av tilhørighet i form av offentlig tjenestemann.

Dota ferdigheter til å utvikle internasjonale forretningsmuligheter fra identifisering av eksport av varer og sitt anslag i eksterne markeder og tilegne seg ferdigheter til å bestemme hvordan du innspill og prosess mest hensiktsmessige forhandlinger i utenlandske markeder.

Oppretter, design og implementerer virksomheter eller organisasjoner som opererer i områder i internasjonale markeder.

Timing Ledelse: Sortering DM prosessen

Programmet er en enhet innhold og metode, der studentene, energized av lærerne, utvikle sin evne til å identifisere og bestemme hva som er viktig i hver bedrift situasjon, lære å prioritere forvaltningen og gå for å kunne være gripe sjansen.

Studenten utvikler evnen til å aktivisere viljen til organisasjonen om felles mål og kriterier i sammenheng med en utvikling av strategisk sammenheng.

Basert læringsprosess bestemmer

Opplevelsen av Master of Business Administration med spesialisering i internasjonal handel, i hver klasse starter med et spørsmål: "Hva er problemet?" Svaret er bygd sammen i dialog mellom lærer og klassekamerater. Læreren er en dynamisk prosess for beslutningstaker.

Studenten erfaring blir den mest verdifulle ressurs i læringsprosessen. Studenten er den virkelige skuespiller og vokser med øvelse i deres evne til å observere og strukturere beslutning, er det en student-sentrert og læring beriket av studenten.

Global studie team

Hver klasse er unik fordi den utvikler seg fra opplevelsen av ens jevnaldrende og energisk av læreren. Klassen student individuelt forbereder seg på å delta i en kollektiv opplevelse av oppdagelse og læring, der hver og en kan gå ved å modellere evne til beslutningstaker prosessen. Nivået på ledererfaring av deltakerne er sentralt i programmet som de er aktører i analysen av tilfellene, diskutere, dele og diskutere både år og i internasjonale fora uker.

Studenter fra ulike deler av verden, bringe mangfold inn i klasserommet for å berike prosessen med samhandling og læring.

Metodikk. BESKRIVELSE AV UNDERVISNING UNIT

Den virtuelle utdanning metodikk ISEAD flyttet saken metoden online treningssystem. Den pedagogiske modellen er basert på kompetansebasert opplæring og fører til selvstendig og uavhengig læring av hver elev i et miljø av interaktiv debatt og refleksjon om mangfoldet av studentene i programmet.

Klassene blir undervist via Internett med et kontinuerlig samspill med lærere og elever i praktisk analyse av tilfellene. Videre, ved en spesial tildelt veileder, mottar studenten personlig støtte til hver gruppe, i alle saker av akademiske liv gjennom hele programmet.

Deltakeren tilgjengelig via din personlige side til all dokumentasjon (emner, opplesninger, case og andre materialer). Hver klasse utvikler i løpet av uken, som muliggjør en systematisk forståelse og analyse av problemene blir adressert med tilstrekkelig fleksibilitet og tid til refleksjon, diskusjon og analyse av sakene i klassen fora. Etter møtet omfatter læreren konklusjoner føre debatt om den praktiske case som studeres.

Denne metodikken beveger seg fra en rask og enkel metode for deltakende undervisning av de beste handelshøyskolene i nettverket, med muligheten for å etablere bånd med deltakere fra ulike land og kulturer i sanntid.

Program undervist i:
Spansk

Se 5 flere kurs fra ISEAD Business School »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Pris
14,000 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato