Read the Official Description

MBA I Innovasjonsledelse

Kommende startdatoer: 25. november, 6. januar

Hvorfor dette programmet er nødvendig

I dagens globale forretningsmiljø må hver del av en organisasjon løpe i perfekt tilpasning og med høy effektivitet for å kunne imøtekomme kravene til ubøyelige globale konkurrenter. Den samme organisasjonen må imidlertid også kunne regenerere seg selv for å finne dristige nye retninger som gir nye muligheter for motivasjon og vekst, enten de er nye produktkategorier, nye markeder, nye partnerskap, nye prosesser eller nye organisasjonsstrukturer. Tenk på Apples forgang til bærbare MP3-musikkspillere med deres berømte iPod, som representerte en betydelig avvik fra hovedlinjer i maskinvare og programvare; men som, med suksess, har oppnådd over 90% av MP3-markedet innen tre år etter lanseringen, til premiumpriser.

For hvem dette programmet er utformet

Vår online MBA med fokus på innovasjon lederskap er utviklet for yrkesfaglige og ledende ansatte i mellomstore bedrifter, som ønsker å lede sine selskaper til mye høyere ytelse. Vi fokuserer på å utvikle ledere som er klare og i stand til å identifisere en dristig ny venture, for å overbevise andre ledere av sine fordeler og få sitt engasjement, og for å sikre at ventureet blir vellykket.

Vårt mål er å forberede avanserte karriere fagfolk og ledere for ledende stillinger, og forberede dem på suksess, alt uten å forstyrre karriere momentum. For å oppnå vårt pedagogiske mål, tilbyr vi et høyt kvalifisert fakultet, en rekke pedagogiske verktøy og teknikker, noen av de mest avanserte nettbaserte undervisnings- og læringsprogrammene, og en nøye utformet serie kurs som leveres i en fokusert og fleksibel tidsplan. MBA-program studenter blir utsatt for ekstra per-studie-kreditt timer for å tillate for bredere og mer detaljert instruksjon.

TIDSLINJE

Det er fjorten kurs: ti grunnkurs, tre spesialiseringskurs, inkludert ett valgfelt, og ett prinsipp integrering prosjekt. Kursene er ferdigstilt i et elleve ukes fast-dagsordformat. Hvis kurs er tatt i en typisk elleve uker fast-dagsordformat, er varigheten av MBA-programmet tre år, seks måneder. Studentene kan også dobbelte opp på kurs (avhengig av tilgjengelighet), noe som forkorter programmets varighet.

Den elektroniske opplevelsen

For å maksimere den globale læringsopplevelsen gjennom hele programmet, deltar våre studenter i "live" seminarer og / eller konferanser med erfarne ledere fra globale organisasjoner. Våre studenter og fakultet er ikke begrenset av geografiske grenser, og gir en ny pedagogisk opplevelse som gjør at elevene kan tenke med et globalt perspektiv, mens de arbeider med case-studier og prosjekter med andre kolleger fra hele verden.

Programmet er også designet for å integrere kunnskap på tvers av fagområder. Studentene holder journal / portefølje gjennom hele programmet, akkumulerer prosjekter og oppgaver når de går gjennom programmet og bruker dette tidligere arbeidet som ressursmateriale for sitt sluttprosjekt. Det er også spesifikke porteføljeaktiviteter og oppgaver gjennom hele programmet der elevene blir bedt om å kombinere eller sammenligne kunnskap på tvers av kurs.

Opptakskrav

Personer som ønsker å få opptak til MBA i innovasjonsledelse grad programmet vil ha en lavere grad og minst ett års heltids arbeidserfaring.

Undervisning

Undervisning for Master of Business Administration Degree Programmet er $ 19,000 CDN. Studentene kan betale opplæringskurs-i-tid eller ved avdrag.

Post-Graduate Diploma Credit Transfer

Studenter som holder et ettårig Post-Graduate Diploma fra en kanadisk Public Community College er kvalifisert for en unik MBA kredittoverføring. Søkere kan få maksimalt to (2) studiepoeng mot en MBA, noe som reduserer programundervisningen og varigheten!

Program taught in:
Engelsk

See 6 more programs offered by Sandermoen School of Business »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
42 måneder
Pris
19,000 CAD
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato