Read the Official Description

MBA i Global Leadership

Kommende startdatoer: 25. november, 6. januar

Hvorfor dette programmet er nødvendig

Det er avgjørende at ledelsesteamene i stort sett alle selskaper gjenkjenner kollektivt at de forvalter organisasjonen i et komplekst globalt nettverk av leverandører, konkurrenter, partnere og kunder - med alle trusler og muligheter som medførte. Etter vår oppfatning er denne globale konteksten ikke å frykte. Det må snarere omfavnes, og våre ledere og ledelsesteam må utdannes og utarbeides tilsvarende.

For hvem dette programmet er utformet

Vår online MBA med fokus i Global Leadership er utviklet for yrkesfaglige og ledere av mellomstore og store bedrifter som ønsker å lede sine selskaper til mye høyere ytelse i deres globale nettverk. Det begynner med dekning av grunnleggende ledelsesmessige nødvendigheter som økonomisk, analytisk og beslutningsprosess, og kunnskap om en organisasjons kjernefunksjoner og samspill. Programmet går mye lenger enn det. Kjernefokus er på ledelsesteknikker, spesielt samarbeidende lederskap i den komplekse globale grenseoverskridelsen, både i selskapet og mellom selskaper.

Vårt mål er å forberede karriere og ledere for ledende stillinger for ledende stillinger, for å lykkes i de stillingene, uten å forstyrre karriereforløpet. For å oppnå vårt pedagogiske mål benytter vi en rekke pedagogiske verktøy og teknikker, inkludert noen av de mest avanserte nettbaserte undervisnings- og læringsprogrammene som er tilgjengelige, og en nøye utformet serie av kurs som leveres i en fokusert og fleksibel tidsplan. MBA-program studenter blir utsatt for ekstra per-studie-kreditt timer for å tillate for bredere og mer detaljert instruksjon.

TIDSLINJE

Det er fjorten kurs: ti grunnkurs, tre spesialiseringskurs, inkludert ett valgfelt, og ett prinsipp integrering prosjekt. Kursene er ferdigstilt i et elleve ukes fast-dagsordformat. Hvis kurs er tatt i en typisk elleve uker fast-dagsordformat, er varigheten av MBA-programmet tre år, seks måneder. Studentene kan også dobbelte opp på kurs (avhengig av tilgjengelighet), noe som forkorter programmets varighet.

Den elektroniske opplevelsen

For å maksimere den globale læringsopplevelsen gjennom hele programmet, deltar våre studenter i "live" seminarer og / eller konferanser med erfarne ledere fra globale organisasjoner. Våre studenter og fakultet er ikke begrenset av geografiske grenser, og gir en ny pedagogisk opplevelse som gjør at elevene kan tenke med et globalt perspektiv, mens de arbeider med case-studier og prosjekter med andre kolleger fra hele verden.

Programmet er også designet for å integrere kunnskap på tvers av fagområder. Studentene holder journal / portefølje gjennom hele programmet, akkumulerer prosjekter og oppgaver når de går gjennom programmet og bruker dette tidligere arbeidet som ressursmateriale for sitt sluttprosjekt. Det er også spesifikke porteføljeaktiviteter og oppgaver gjennom hele programmet der elevene blir bedt om å kombinere eller sammenligne kunnskap på tvers av kurs.

Opptakskrav

Personer som ønsker å få opptak til MBA i Global Leadership grad programmet vil ha en lavere grad og minst ett års heltids arbeidserfaring.

Undervisning

Undervisning for Master of Business Administration Degree Programmet er $ 19,000 CDN. Undervisningen skal betales oppe eller kurs-i-en-tid. Studentene kan betale opplæringskurs-i-tid eller ved avdrag.

Post-Graduate Diploma Credit Transfer

Studenter som holder et ettårig Post-Graduate Diploma fra en kanadisk Public Community College er kvalifisert for en unik MBA kredittoverføring. Søkere kan få maksimalt to (2) studiepoeng mot en MBA, noe som reduserer programundervisningen og varigheten!

Program taught in:
Engelsk

See 6 more programs offered by Sandermoen School of Business »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
42 måneder
Pris
19,000 CAD
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato