MBA + CSR

European Open Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA + CSR

European Open Business School

MBA + CSR

Fordi MBA lar deg gjennom en prosess med intensiv og krevende læring, tilegne seg all den kunnskapen som kreves for Business Management Dette programmet har som mål å innpode i elevene det grunnleggende streng samfunnsansvar, som oppfyller de økonomiske og sosiale behovene til sine interne miljøer og ekstern. Studenten lærer å integrere samfunnsansvar i bedriftens strategiske planlegging og organisering av selskapet.

Fordi etter MBA å finne en god jobb i et godt selskap må du ha innovative praktiske erfaringer som gjør at du kan skille deg fra andre kandidater fordi du vil bli en profesjonell med et høyt nivå av teknisk mestring av de ulike funksjonene i selskapet.

Du vil oppnå en god forståelse av virksomheten verden, sin internasjonalisering og globalisering.

Vi vil være å sette en omfattende og integrert syn på alle funksjonelle områder av selskapet og dets forståelse som en "hel" henger sammen. Det vil tillate planlegging og overordnet styring av virksomheten.

Du vil utvikle teknikker og ferdigheter som bedrifter krever i lederstillinger: kommunikasjon, forhandling, lederskap ...... ..

Det vil slå inn i en effektiv politikk for å løse forretningsproblemer og ta beslutninger

FORDI Vårt hovedmål er å trene deg og utvikle seg som stand til å lede organisasjoner i et skiftende miljø MANAGEMENT og svært konkurransedyktig

"The University Elizabeth jeg presentert for Rådet for universiteter denne kvalifiserings for verifisering."

Metodikk

ON LINE
EUROPEAN BUSINESS SCHOOL OPEN har utviklet en metodikk der læringsmålene er oppnådd gjennom samspillet mellom studenter og lærer ved hjelp av elektroniske midler og gjennom bruk av ulike verktøy: programmering av individuelt arbeid og gruppearbeid, diskusjon, samtaler lever (chat) ...

Hvordan utvikle MBA:
I Virtual Campus som støtter vår kurs, vil studenten finne flere verktøy som lar deg komfortabelt utvikle programmet:

1- Kommunikasjonsverktøy:
Tillate toveis kommunikasjon mellom student og veileder studenter, som diskusjonsfora, live samtaler (chat), synkron veiledning ...

2- Verktøy for studien:
Disse verktøyene gir tilgang til innhold, aktiviteter og grunnlagsdokumenter av kurset. Disse verktøyene er:

 • Studier Materialer: PDF-filer med alt innholdet i hver modul. Det samme innholdet sendes i digitalt format.
 • Praktisk arbeid: Hver modul inneholder en eller flere case-studier som skal vurderes av lærerne. Studenten får en karakter og orientering av hvert år.
 • Auto Anmeldelser: Alle modulene har multiple choice spørreskjemaer automatisk korrigering slik at elevene kan teste sine kunnskaper til enhver tid.
 • Case-studier for studenten utvikler ferdigheter i oppløsning
 • Virtual klasserom klasser der du kan samhandle med læreren og dine jevnaldrende og utvikle en virkelig klasse tid

3- Andre verktøy:

The Virtual Campus har andre verktøy som gir tilgang til relevant informasjon som nyheter, arrangementskalender og score.

Tidsplan 4:
Hver student vil ha en fungerende plan som kan tilpasse seg deres tilgjengelighet. Det dateres begynnelsen og slutten av hver modul, er leveringsdatoer og timer med trening er anbefalt for hver modul av studien indikerte. På denne måten kan elevene bedre organisere sitt arbeid og holde en passende tempo.

EXECUTIVE
Denne modusen brukes intensivt, informasjonsteknologi og kommunikasjon, som kan overvinne barrierer av tid og rom, og tilbyr en pedagogisk modell basert på tilpassing og akkompagnement av studenten. Denne modusen lar deg nyte fordelene av klasseromsundervisning og vi bruker en metodikk basert på studier og utvikling av saken metoden, som fra et praktisk perspektiv, det lærer du teknikker for effektiv styring av et selskap.

Subject

 • Generell ledelse
 • Dirección de operaciones
 • Markedsføringsledelse
 • Direccion RR HH
 • Forretningsadresse
 • Teamarbeid, lederskap og forhandlingsteknikk
 • Financial Management
 • RSC
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Spansk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Spania - Madrid, Community of Madrid
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
Spania - Madrid, Community of Madrid
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen