Filter
Masters
Chile Pacing: Alle

Sammenlign På nett Mastergrad studier i Utdanningsteknologi i Chile 2019/2020

Mastergrader er skolas programmer som er tilgjengelige i person, online eller gjennom fjernundervisning fra mange institusjoner for høyere utdanning. Tjene denne avanserte grad kan tillate elevene å få større forståelse og økt arbeidserfaring i sitt interessefelt.

Digital teknologi fagfolk konsentrere seg om et mangfoldig utvalg av verktøy, programmer, enheter, nettverk og andre typer teknologi. Deres mål er å støtte og forbedre produktiviteten på arbeidsplassen, produksjon evner, media overføring, underholdning, sikkerhet og trygghet, og infrastrukturelle operasjoner.

Chile, offisielt Republikken Chile, er et søramerikansk land som opptar en lang, smal stripe land mellom Andesfjellene i øst og Stillehavet i vest.

På nett Mastergrad program i Utdanningsteknologi i Chile

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Utdanningsteknologi, Chile

Grader
Beliggenhet
Chile
Pacing
Andre valg innen dette fagområdet:
Universidad UNIACC

Utdannet Master in Education Technology og innovasjon vil råde verktøy for utdanningsinstitusjoner på alle nivå av opplæring i design og gjennomføring av prosjekter baser ... [+]

På nett Mastergrader i Utdanningsteknologi i Chile.

Utdannet Master in Education Technology og innovasjon vil råde verktøy for utdanningsinstitusjoner på alle nivå av opplæring i design og gjennomføring av prosjekter basert på intensiv bruk av pedagogiske teknologier, ved hjelp av teorier og læringsstrategier. I sin tur, kan du lede og administrere integrasjonsprosjekter og teknologisk innovasjon i utdanning; designe, implementere, evaluere og administrere læringsopplevelser, forsterket med intensiv bruk av virtuelle arbeids verktøy; og produsere læringsressurser gjennom bruk av multimedia og interaktive teknologier.

OpptakskravChilenske og utenlandske søkere inn en mastergrad i Universidad UNIACC må vise sin lavere grad eller en profesjonell, original eller legalisert før en notarius, nivået og innholdet i gradsstudier er tilsvarende de som kreves for å få en bachelorgrad. I tilfelle av utenlandske søkeren, må den presentere sin akademiske grad eller profesjonsgrad apostille eller godkjent av den chilenske konsulatet i hjemlandet og i Utenriksdepartementet i Chile.Presentere klar og leselig kopi av begge sider av identitetskortet.Oppfyller de andre kravene for opptak fastsatt av universitetet for det aktuelle programmet.Beskrivelse av Mode... [-]
Chile Santiago
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
18 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk