$close

Filtre

Se resultater

På nett Mastergrad studier i Utdanningsteknologi i Canada 2021/2022

Mastergrader er skolas programmer som er tilgjengelige i person, online eller gjennom fjernundervisning fra mange institusjoner for høyere utdanning. Tjene denne avanserte grad kan tillate elevene å få større forståelse og økt arbeidserfaring i sitt interessefelt. Fra smarttelefoner til spillkonsoller til produktivitetssystemer til digitale medier, digital teknologi spesialister står bak s… Les mer

Mastergrader er skolas programmer som er tilgjengelige i person, online eller gjennom fjernundervisning fra mange institusjoner for høyere utdanning. Tjene denne avanserte grad kan tillate elevene å få større forståelse og økt arbeidserfaring i sitt interessefelt.

Fra smarttelefoner til spillkonsoller til produktivitetssystemer til digitale medier, digital teknologi spesialister står bak sin design og etablering. Disse fagfolk kan velge å fokusere på programmering og software, brukergrensesnitt, nettverk og dataoverføring, maskinvare eller andre funksjoner på dette feltet.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Canada er en nordamerikansk land bestående av ti provinser og tre territorier. Ligger i den nordlige delen av kontinentet, og strekker seg fra Atlanterhavet til Stillehavet og nordover inn i Polhavet.

På nett Mastergrad studie i Utdanningsteknologi i Canada

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Faculty of Education University of Ontario Institute of Technology
Oshawa, Canada

På UOIT, er Masters of Education i Digital Technologies utformet for å forberede fremtidige ledere og spesialister i læring og teknologi.

På UOIT, er Masters of Education i Digital Technologies utformet for å forberede fremtidige ledere og spesialister i læring og teknologi. -
Masters
Fulltid
Deltid
Engelsk
Nettstudier