close

Filtre

Se resultater

På nett Mastergrader i Transportluftfart 2021

Mastergrader er skolas programmer som er tilgjengelige i person, online eller gjennom fjernundervisning fra mange institusjoner for høyere utdanning. Tjene denne avanserte grad kan tillate elevene å få større forståelse og økt arbeidserfaring i sitt interessefelt. Alle som har drømt om å ta til himmelen som et kommersielt flyselskap, vil kanskje vurdere å studere transportflyvning. Et pr… Les mer

Mastergrader er skolas programmer som er tilgjengelige i person, online eller gjennom fjernundervisning fra mange institusjoner for høyere utdanning. Tjene denne avanserte grad kan tillate elevene å få større forståelse og økt arbeidserfaring i sitt interessefelt.

Alle som har drømt om å ta til himmelen som et kommersielt flyselskap, vil kanskje vurdere å studere transportflyvning. Et program med dette fokuset kan også inkludere trening for de som foretrekker å jobbe på bakken som flytekniker.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

På nett Master i Transportluftfart

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Delta State University, College of Business
Cleveland, USA

Master of Commercial Aviation programmet gir en fokusert forståelse av luftfart konsepter og operasjoner. Programmet er rettet mot luftfart ledelse og luftfart utdanning.

Master of Commercial Aviation programmet gir en fokusert forståelse av luftfart konsepter og operasjoner. Programmet er rettet mot luftfart ledelse og luftfart utdanning. -
Masters
Deltid
sep. 2021
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre