Filter
Masters
Pacing: Alle

Beste På nett Masterstudier i Strategisk markedsføring 2019

Mange online masterprogram er utformet for å forberede studenter og fagfolk for høyere nivåer av arbeid. Studien fokuserer vanligvis på spesifikke emner for å gi spesialisert kunnskap. En online mastergrad kan ta mellom ett og tre år å fullføre.

Hva er en online Master i Strategic Marketing? Dette programmet kan fokusere på å skape verdi for kundene, kommunikasjon og ledelse. Ofte er denne typen utdanning forventes å gi det grunnleggende som trengs for å utmerke seg i lederstillinger i markedsføring. Kursene som kreves for dette programmet kan variere fra skolen, men kan omfatte grunnleggende av strategisk markedsføring, markedsføring forskning, internasjonal markedsføring teknikker, ledelse og kommunikasjon, og strategisk markedsføring og sosiale medier.

Markedsføring spiller en sentral rolle i mange bransjer. Med denne graden, kan du være en mer konkurransedyktig kandidat som du søker etter en jobb.En Master i Strategic Marketing kan også føre til kampanjer, høyere lønn og oppfylle karriere. Dette grad kan også gi deg de ferdighetene du trenger for å gjøre topp beslutninger.

Kostnaden for en online mastergrad kan variere sterkt. Det kan avhenge av landet skolen er i, hvor lenge programmet varer og teknologien du trenger for å delta på virtuelle klasser. Hvis du ønsker å få et bestemt antall, må du kanskje ta kontakt med universitetet du er interessert i å delta.

Når du har fullført en online Master i Strategic Marketing, kan du være klar for et bredt spekter av yrker, som kan avhenge av din annen utdanning og tidligere erfaring. Noen studenter går videre til å bli kategori handel ledere, lederne for integrert kommunikasjon, markedsanalytikere, markedsføring koordinatorer, prosjektledere, merkevare ledere og utøvende kommunikasjon spesialister.

Før du gjør dette stor beslutning, kan det hende du trenger å gjøre noen undersøkelser.Hvis dette er riktig grad for deg, kan det være på tide å søke. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

6 Resultater i Strategisk markedsføring

Ecole Supérieure Ouverte à Distance

Du lærer å tilpasse en strategi til spørsmål om Marks (sterk konkurranse innen kreativitet og synlighet på nettet) for å oppfylle kravene i markedene og samfunnet i dag. ... [+]

Du lærer å tilpasse en strategi til spørsmål om Marks (sterk konkurranse innen kreativitet og synlighet på nettet) for å oppfylle kravene i markedene og samfunnet i dag.

Din profil

Fakultet for lytting, dialog og kontakt, følsomhet i den digitale verden, mestring av sosiale medier, kreativ og overbevisende.

Tilegne seg følgende ferdigheter:

Identifisere ut ekstra mediestrategier Gjøre et valg blant ikke-media teknologi Etablere en medieplanlegging Vet hvordan å programmere i reklameinvesteringer Forstå de ulike stadier av den grafiske kjeden Hvordan velge en audiovisuell produksjon byrå Utvikle en kommunikasjonsstrategi Mestre de ulike typer kommunikasjon Kunnskap om de juridiske aspektene knyttet til handler kommunikasjon Beskytte en digital identitet Utforme en digital strategi Pilot et prosjekt som involverer flere aktører i nettet ... [-]
Frankrike France Online Belgia Belgium Online Sveits Switzerland Online Luxembourg Luxembourg Online Libanon Lebanon Online Martinique Martinique Online Reunion Reunion Online Guadeloupe (Fr.) Guadeloupe Online Mauritius Mauritius Online Canada Canada Online Algerie Algeria Online Tunisia Tunisia Online Marokko Morocco Online Fransk Guiana French Guiana Online Fransk Polynesia French Polynesia Online  + 26 Mer
Åpen påmelding
Fransk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Master i Strategic Marketing spesialiserer seg på å integrere de grunnleggende konseptene involvert med tankesystem, action og Marketing Management i XXI århundre ... ... [+]

Master i strategisk markedsføring

&nbsp

Master i Strategic Marketing spesialiserer seg på å integrere de grunnleggende konseptene involvert med tankesystem, action og Marketing Management i XXI århundre, som en del av en integrert tilnærming til strategisk ledelse i virksomheten organisasjoner og offentlige nonprofit og non-profit, og de ulike prosesser, teknikker og verktøy som kan være nyttig å effektivt gjennomføre samme.

&nbsp

Master i Strategic Marketing spesialist, gjennom dette treningsprogrammet, forvalter felles undervisning i teoretiske og praktiske tilfeller i området anvendelse av markedsføringsledelse.

&nbsp

... [-]
Spania Barcelona
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
6 - 24 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Master i SEO og Search Engine Positioning svarer på det strategiske og taktiske behovet for selskaper å introdusere SEO i sin digitale markedsføringsplan med sikte på å ø ... [+]

Master i SEO og Search Engine Positioning svarer på det strategiske og taktiske behovet for selskaper å introdusere SEO i sin digitale markedsføringsplan med sikte på å øke synligheten og kontrollere deres organiske posisjonering i søkemotorer.

Denne trenden har resultert i en økning i etterspørselen etter kvalifiserte fagfolk i definisjonen av SEO strategier som har en høy strategisk og utøvende kapasitet, og som har oppdatert kunnskap om hvordan søkemotoralgoritmer fungerer sammen med de nødvendige ressursene og verktøyene å utvikle arbeidet til en profesjonell SEO.

I Master SEO vil du lære den nødvendige kunnskapen til å designe og gjennomføre faser av utviklingen av en SEO-strategi i hendene på de mest anerkjente aktive fagfolkene med en praktisk læringsmetodikk hvor fra den første dagen vil du bli en SEO-profesjonell.... [-]

Spania Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Spanish (Spain)
Heltid studier
750 timer
Nettstudier
Les mer på norsk
Life Learning

Jeg er Victor Motricala, en ekspert innen digital markedsføring og veksthacking, og i denne "avanserte mesteren i veksthacking: Bli en ekspert i næringsvekststrategier" J ... [+]

Lær hvordan du skal skalere alle virksomheter raskt

Jeg er Victor Motricala, en ekspert innen digital markedsføring og veksthacking, og i denne "avanserte mesteren i veksthacking: Bli en ekspert i næringsvekststrategier" Jeg vil lære deg all teknisk kunnskap og strategier som gjør at du kan klatre på noen firma eller oppstart på kortest mulig tid.

Hvorfor velge dette kurset?

Ved å kjøpe denne Master, kan du forfine ferdighetene som er nødvendige for å tiltrekke og beholde kunder gjennom en hvilken som helst online kanal. Med den nye kunnskapen du vil skaffe takket være "Advanced Master in Growth Hacking: Bli ekspert i næringsvekststrategier" , vil du kunne bygge en maskin for kjøp av nye kunder ved å bruke hemmelighetene som er ukjente for de fleste entreprenører. Bli en ideell kandidat for Digital Marketing jobber i Startups og i de mest prestisjefylte selskapene; Forbedre resultatene dine med kunnskap om innholdsmarkedsføring, sosiale medier og SEO; Oppdag det sanne potensialet for e-postmarkedsføring, viral markedsføring og PR; Ledende selskapets salgsteam til massive økninger i nye blyrater og konverteringsfrekvenser; Bruk samme strategier som har gitt selskaper som Dropbox og Hotmail mulighet til å vokse eksponentielt.... [-]

Italia Milan
Åpen påmelding
Italiensk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Rome Business School

Arbeid i politikken har aldri krevd så mange faglige kompetanser som i denne historiske perioden. Online Master i Politisk Markedsføring lærer deg hvordan du spiller en a ... [+]

Startdato: hvert år, i mars og oktober.

Arbeid i politikken har aldri krevd så mange faglige kompetanser som i denne historiske perioden. Å spille en aktiv rolle i en valgkampanje i livet til en fest, men også å skrive om politikk på daglig basis, er aktiviteter som uten spesiell opplæring og uten mestring av de mest oppdaterte teknikkene, risikerer å være uproduktive .

Online Master i Politisk Markedsføring er rettet mot å gi kunnskap og evner som er nødvendige for å effektivt og profesjonelt administrere kommunikasjons- og markedsføringsprosessene som støtter politiske kampanjer og aktiviteter.

InnholdPolitisk-valgmarkedsføringWeb og sosiale medier for politikkOffentlig talerPolitisk pressekontorOrganisere hendelserValgsystemet og dets spesifisitetLedelse for politikkSpin DoctoringInnsamling for politikkValgkampanjeadministrasjonInnovative kommunikasjonsteknikker for politikkInternational excellence casesDeltakelsesavgifter... [-]
Italia Rome Italy Online
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Flexible Learning with Falmouth University

Strukturert slik at du kan utforske alle aspekter av annonseringspraksis i dybden, kombinerer kurset en omfattende oversikt over bransjen, med et innblikk i den kreative ... [+]

Et online kurs med valgfritt ansikt til ansikt verksted.

Tidlig fuglrabatt opp til £ 1000.

Kursoversikt

Strukturert slik at du kan utforske alle aspekter av annonseringspraksis i dybden, kombinerer kurset en omfattende oversikt over bransjen, med et innblikk i den kreative prosessen. Det ser på rigor og krav til forskning, strategi og planleggingsprosedyrer, og avslører deg til prosesser og funksjoner i den kreative avdelingen.

Kurset er en del av Falmouth Universitys School of Communication Design: kjent for sin undervisningsevner; støttet av førsteklasses industrikontakter; og anerkjent for det internasjonale mangfoldet av sine alumner.

Nivå: 7 Varighet: 2 år Studieform: Fleksibel læring... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Saint Ives
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk