Filter
Masters
Pacing: Alle

Topp universiteter På nett Mastergrad studier i Statsvitenskap 2019

Driver på med en mastergrad kan hjelpe deg å nå dine profesjonelle så vel som personlige mål. En høyere grad av spesialisert kunnskap kan oppnås i en master-program som kan hjelpe deg videre med din karriere i fremtiden.

Hva er en Online Master i statsvitenskap? Det er en høyere grad program du kan forfølge online. Det vil videreutvikle din kunnskap om samfunnskunnskap og statlige strukturer både i USA og rundt om i verden. Masterstudier i statsvitenskap omfatter en blanding av å studere politisk teori og forfølge avansert forskning. Diskutere og skrive om politisk analyse er også den viktigste funksjonen i denne graden. Merarbeid kan innebære å lære offentlige politiske ferdigheter.

Den kunnskap og ferdigheter oppnådd i en utdannet statsviter grad kan fremme deg som en dyktig profesjonell og åpne nye jobbmuligheter. Du er sikker på å ha betydelig praksis i situasjonsanalyse samt forskning og skriving.Erfaring i å danne seg en mening og lære å formulere et forsvar for det kan lønne seg i en rekke karriere felt.

Nivået av finansiell forpliktelse til å fullføre denne type graduate program kan variere. Kostnader ofte variere avhengig av land skolen ligger i, og lengden på det valgte programmet.

En utdannet statsviter kan utvide dine sysselsetting prospekter i en rekke felt. Vektleggingen av analyse og skriving i denne graden er ofte et pluss for de som ønsker å flytte til ledende stillinger. Spesialisert kunnskap om statlige strukturer og hvordan de fungerer kan være en ressurs i en rekke bransjer. Nyutdannede kan forfølge karrierer innen offentlig forvaltning, næringsliv, ideelle organisasjoner, media, og akademisk forskning.

Melde deg på en online Master i statsvitenskap programmet viser du er en profesjonell som er villig til å forplikte tid og krefter på å forbedre hans eller hennes faglige ferdigheter.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

27 Resultater i Statsvitenskap

UOC Universitat Oberta de Catalunya

Mastergrad i internasjonale saker og diplomati tillater både junior diplomater og studenter å komplettere og forbedre sin kunnskap og ferdigheter i internasjonale saker o ... [+]

De siste dagene til å registrere!

Å forbedre din kunnskap og ferdigheter i internasjonale saker og diplomati.

Den Master i internasjonale saker og diplomati Tillater både junior diplomater og studenter å utfylle og forbedre deres kunnskaper og ferdigheter i internasjonale saker og diplomati. Denne masterstudiet vil gi diplomater, embetsmenn, studenter og andre store aktører på diplomatisk sfære med mulighet til å oppgradere sine studier og opplæring med en formelt anerkjent grad ved å kombinere det beste av universitetsopplæring og FNs lederopplæring.

Universitat Oberta de Catalunya er glad for å kunne tilby master i internasjonale saker og diplomati i samarbeid med FNs institutt for opplæring og forskning (UNITAR). Vårt onlineprogram tilbyr et akademisk program til diplomater og regjeringer som er involvert i internasjonale saker, samt alle som er involvert i internasjonale relasjoner og søker en fremtidig karriere på dette feltet. Med over 20 års erfaring som et nettbasert universitet har UOC oppnådd et sterkt rykte for kvaliteten på sin undervisning ved hjelp av informasjons- og kommunikasjonsteknologi. ... [-]

Spania Spain Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
UOC Universitat Oberta de Catalunya

Måten maten er produsert, bearbeidet og hva er spist har endret seg betydelig over tid. Mens det er sannsynlig at våre oldeforeldre spiste hovedsakelig lokale og sesongba ... [+]

De siste dagene til å registrere!

Måten maten er produsert, bearbeidet og hva er spist har endret seg betydelig over tid. Mens det er sannsynlig at våre oldeforeldre spiste hovedsakelig lokale og sesongbaserte matvarer, i dag, er det anslått at den gjennomsnittlige måltidet reiser over 2400 km, fra felt til gaffel. Som vår mat blir transportert rundt i verden, er det gjenstand for utallige regler og forskrifter.

Mat spiller en sentral rolle i våre samfunn, kulturer, økonomier og personlige liv, men få forstår hvordan maten gjør den til våre tallerkener. Mastergrad i mat, samfunn og internasjonal matstyring klarer denne prosessen.

Dette programmet er utviklet for personer som er interessert i å forbedre sin forståelse og analyse av landbruks- og matpolitikken, og øke deres forståelse av de sosiale, kulturelle og økonomiske faktorer som påvirker og forme utviklingen og håndheving av landbruket governance. Denne kombinasjonen gir en mulighet til å utforske sammenhenger mellom de historiske, politiske, faglige, strategiske og etiske hensyn som er involvert i organiseringen av matpolitikken og landbruk internasjonalt. Programmet lærer elevene å identifisere og generere løsninger for rettferdig og bærekraftig mat systemer. Det tiltrekker seg et mangfold av elever fra fagfolk til de som akkurat har startet sin karriere. Alle våre studenter deler en interesse i organiseringen av mat systemer og i mat governance.... [-]

Spania Spain Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
edX

Lær om menneskerettigheter som et tverrfaglig felt fra historie til aktivisme, utvikling og mer. ... [+]

Lær om menneskerettigheter som et tverrfaglig felt fra historie til aktivisme, utvikling og mer.

Berik din forståelse av menneskerettighetsideer og praksis på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå gjennom hele denne serien av kurs fra Curtin University.

Menneskerettighetsteori og filosofi

Utforsk hva som menes med menneskerettigheter gjennom å lære om utviklingen av den konvensjonelle forståelsen av universelle menneskerettigheter, samt noen av de viktigste kritikkene til konseptet.

Menneskerettigheter og utvikling

Oppdag hvorfor en kritisk forståelse av utvikling er avgjørende for å takle fattigdom, ulikhet, klimaendringer, urfolks rettigheter og spørsmål om sosial rettferdighet.... [-]

USA Cambridge
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
36 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
edX

Tjen et MicroMasters®-programlegitimasjon fra # 1 rangert skolen for sosialt arbeid for å fremme din karriere. ... [+]

Tjen et MicroMasters®-programlegitimasjon fra # 1 rangert skolen for sosialt arbeid for å fremme din karriere.

Vil du gjøre en forskjell? Nå ut, løft håp, og forandre samfunnet?

Dette innovative MicroMasters-programmet gir en avansert, profesjonell rekkefølge av kurs i sosialt arbeid, slik at du kan få de ferdighetene som trengs for å styrke enkeltpersoner, familier, lokalsamfunn og organisasjoner for å møte behov og skape positive endringer.

Du vil få en større forståelse av sosialtreningspraksis, en bevissthet om historien og virkningen av politikken for å levere viktige sosiale tjenester, og en forståelse for forskningen som støtter effektiv praksis.

Bygg på denne verdifulle MicroMasters programopplevelsen og dra nytte av en flott mulighet til å bli akseptert i # 1 rangert sosialt arbeid Masterprogrammet for en brøkdel av kostnaden.... [-]

USA Cambridge
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
30 - 48 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
UOC Universitat Oberta de Catalunya

En spesiell samarbeid med FNs institutt for opplæring og forskning (UNITAR) er etablert i fellesskap å kjøre dette programmet. Studentene må ta en del av pensum av kurspr ... [+]

De siste dagene til å registrere!

En spesiell samarbeid med FNs institutt for opplæring og forskning (UNITAR) er etablert i fellesskap å kjøre dette programmet. Studentene må ta en del av pensum av kursprogrammet på den virtuelle campus av UNITAR og en del på UOC en.

Konflikter er dagligdagse hendelser i folks liv, sosiale grupper og internasjonale relasjoner. I alle historiske tider, i alle kulturer, grupper og land, har jakten på fred pågått. Kostnader som påløper på grunn av konflikter er svært høy: menneskelig lidelse, økonomiske tap og moralske degradering.

Innsatsen laget av menneskeheten å leve i fred gi oss innsikt for å oppnå reelle resultater, eliminere krig, transformere konflikter og håndtere dem positivt. Denne mester kurs i conflictology trekker fra denne innsikten, systematiserer kunnskap og presenterer det i en avansert og effektiv pedagogisk måte.... [-]

Spania Spain Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
5 semestre
Nettstudier
Les mer på norsk
Campus Stellae Instituto Europeo

Mesteren har en minimum varighet på seks måneder og maksimalt ett år. Det er et alternativ å forlenge med ytterligere ett år, med kost ... ... [+]

Masters i tverrfaglig behandling av Domestic Violence and Gender

&nbsp

Mesteren har en minimum varighet på seks måneder og maksimalt ett år. Det er et alternativ å forlenge med ytterligere ett år, mot en ekstra kostnad på 200 €. Inkluderer gratis oppdateringer og tilgang til fora og sosiale nettverk i ett år etter ferdigstillelse av registreringsperioden.

&nbsp

&nbsp

Akademisk verdi

Hovedsoverommet har en rating på 600 akademiske timer.

&nbsp

&nbsp

TARGET

Nyutdannede, diplom, studenter i 4. og 5. klasse, faglige og akademiske untitled knyttet til spesialitet, sistnevnte fører til tittelen Graduate Expert.... [-]

Spania Santiago de Compostela
September 2019
6 - 12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Campus Stellae Instituto Europeo

Mesteren har en minimum varighet på 6 måneder og maksimum 1 år. Opsjon på å forlenge med ytterligere ett år, med kost ... ... [+]

Trippel Masters i International Law, menneskerettigheter og internasjonalt samarbeid Dedechos

&nbsp

Mesteren har en minimum varighet på 6 måneder og maksimum 1 år. Opsjon på ett år, med en ekstra kostnad for studenten 200,00 €. Gratis oppdatering tjeneste for ett år etter ferdigstillelse av registreringsperioden og tilgang til fora og sosiale nettverk.

&nbsp

Akademisk verdi

Mesteren har en rating på 900 akademiske timer.

&nbsp

&nbsp

TARGET

Nyutdannede, vitnemål, studenter i 4. og 5. klasse, faglige og akademiske untitled knyttet til spesialitet, ledende i sistnevnte tilfelle ekspert kandidats. ... [-]

Spania Santiago de Compostela
September 2019
Heltid studier
Deltid
6 - 12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Divulgazione Dinamica

Master Expert i bærekraftig utvikling og vernepleie består av to titler i én akkreditering (Expert, Master).Disse titlene refererer til to fagområder ... [+]

SPRÅK STUDIE: ITALIENSK

Master Expert i bærekraftig utvikling og vernepleierutdanning

&nbsp

Master Expert i bærekraftig utvikling og vernepleie består av to titler i én akkreditering (Expert, Master). Disse titlene refererer til to komplementære fagområder som kan oppnå en høy grad av spesialisering.

&nbsp

&nbsp

INNHOLD:

&nbsp

TITTEL: vernepleie EXPERT

&nbsp

1. Vernepleie - Vernepleier - Social Origins of Education - Den vernepleier - Sosiale ferdigheter profesjonell pedagog - Etiske retningslinjer for profesjonell utøvelse av sosial utdanning

&nbsp

2.Tekniske verktøy og vernepleie - Teknikker og diagnostiske verktøy - Kommunikasjonsmidler - Undervisning Teknikker - Teknisk evaluering - Spillet som et verktøy for sosial utdanning ... [-]

Spania Seville
September 2019
Deltid
900 timer
Nettstudier
Les mer på norsk
Divulgazione Dinamica

Master Expert i sysselsetting og sosiale Mekling består av to titler i én akkreditering (Expert, Master). Disse titlene refererer til to områder ... [+]

Master Expert på sysselsetting og sosiale Mekling

&nbsp

Master Expert i sysselsetting og sosiale Mekling består av to titler i én akkreditering (Expert, Master). Disse titlene refererer til to komplementære fagområder som kan oppnå en høy grad av spesialisering.

&nbsp

&nbsp

INNHOLD:

&nbsp

TITTEL: Expert i SOSIALE MEKLING

&nbsp

1. KONFLIKT FOREBYGGING - Konsept og typer av konflikter - Strategi for forebygging av konflikter

&nbsp

2. KLAGE - Samle materialer for å forstå konflikten - Analysere konflikten. Helhetlig og spesifikke - Den alternative metoder for tvisteløsning - Mekling ... [-]

Spania Seville
September 2019
Deltid
900 timer
Nettstudier
Les mer på norsk
Divulgazione Dinamica

Master i vernepleie er et produkt rettet mot spesialisering trening, med en deltakende tilnærming i et voksende område av vår ... [+]

Masters i vernepleie

&nbsp

Master i vernepleie er et produkt rettet mot spesialisering trening, med en deltakende tilnærming i et voksende område av vårt utdanningssystem.

&nbsp

&nbsp

INNHOLD:

&nbsp

1. Vernepleie - Vernepleier - Social Origins of Education - Den vernepleier - Sosiale ferdigheter profesjonell pedagog - Etiske retningslinjer for profesjonell utøvelse av sosial utdanning

&nbsp

2. Tekniske verktøy og vernepleie - Teknikker og diagnostiske verktøy - Kommunikasjonsferdigheter - Teknisk utdannelse - Teknisk evaluering - Spillet som et verktøy for sosial utdanning

&nbsp... [-]

Spania Seville
September 2019
Deltid
900 timer
Nettstudier
Les mer på norsk
Divulgazione Dinamica

Master Expert i vernepleie og interkulturell Mekling består av to titler i én akkreditering. Disse titlene er rettet mot to områder ... [+]

Master Expert i vernepleie og interkulturell Mekling

&nbsp

Master Expert i vernepleie og interkulturell Mekling består av to titler i én akkreditering. Disse titlene er rettet mot to komplementære områder og summativ på nivå av kunnskap, som klart manifestere en høy grad av spesialisering.

&nbsp

&nbsp

INNHOLD:

&nbsp

TITTEL: EXPERT i mekling

&nbsp

1. KONFLIKT FOREBYGGING - Konsept og typer av konflikter - Strategi for forebygging av konflikter

&nbsp

2. KLAGE - Samle materialer for å forstå konflikten - Analysere konflikten. Helhetlig og spesifikke - Den alternative metoder for tvisteløsning - Mekling ... [-]

Spania Seville
September 2019
Deltid
900 timer
Nettstudier
Les mer på norsk
Divulgazione Dinamica

Master i høyere utdanning Social and Community intervensjon består av tre titler i én akkreditering. Disse titlene er rettet mot de tre segmentene ... [+]

Høyere utdanning Master i Social and Community Intervention

&nbsp

Master i høyere utdanning Social and Community intervensjon består av tre titler i én akkreditering. Disse titlene er rettet mot de tre segmentene av arbeidsmarkedet. Akkreditert pensum konsistens i det faglige spesialisering og at en konsolidering enklere.

&nbsp

&nbsp

INNHOLD:

&nbsp

TITTEL: TEKNISK mekling i SOSIALE

&nbsp

1. MEKLING - Introduksjon. Interkulturell Mekling - Profilen til den interkulturelle megler - Omfang av interkulturell mekling

&nbsp

2. KONFLIKT FOREBYGGING - Konsept og typer av konflikter - Strategi for forebygging av konflikter ... [-]

Spania Seville
September 2019
Deltid
900 timer
Nettstudier
Les mer på norsk
Divulgazione Dinamica

Master Expert in Conflict Resolution består av to titler i én akkreditering. Disse titlene er rettet mot to komplementære områder og summative ... [+]

Master Expert in Conflict Resolution

&nbsp

Master Expert in Conflict Resolution består av to titler i én akkreditering. Disse titlene er rettet mot to komplementære områder og summativ på nivå av kunnskap, som klart manifestere en høy grad av spesialisering.

&nbsp

&nbsp

INNHOLD:

&nbsp

TITTEL: EXPERT i mekling

&nbsp

1. Innvandring. SOSIALE PROBLEMER - Innvandring som en strukturell prosess gjennom historien - Konseptet med statsborgerskap og nasjonalitet - Loven mot utlendinger - Aliens og kulturell pluralisme - Aliens og velferdsstat - Sosiokulturelle kjennetegn av innvandrerbefolkningen. Papers ... [-]

Spania Seville
September 2019
Deltid
900 timer
Nettstudier
Les mer på norsk
Divulgazione Dinamica

Superior Master i Social og interkulturell Mekling består av tre titler i én akkreditering. Disse titlene er rettet mot de tre segmentene av arbeidsmarkedet. ... [+]

KURS Språk: Italiensk

Superior Master i Social og interkulturell mekling

Superior Master i Social og interkulturell Mekling består av tre titler i én akkreditering. Disse titlene er rettet mot de tre segmentene av arbeidsmarkedet. Akkreditere konsekvent pensum i området av spesialisering og la en profesjonell konsolidering enklere.

INNHOLD:

Tittel: TEKNIKER I SOSIALE FORMIDLING

1. KONFLIKT FOREBYGGING - Konsept og typer konflikter - Strategi for konfliktforebygging

2. Interkulturelle MEDIATION - Introduksjon. inter~~POS=TRUNC mekling - Profilen til den inter megler - Omfanget av interkulturell mekling

3. konfliktløsning - Samle materialer for å forstå konflikten - Analysere konflikten. Helhetlig perspektiv og spesifikk - Den alternative metoder for tvisteløsning - Mekling... [-]

Spania Seville
September 2019
Italiensk
Deltid
900 timer
Nettstudier
Les mer på norsk
Divulgazione Dinamica

Den internasjonale Master i vernepleie (italiensk-spansk) tilbyr muligheten til å spesialisere seg, med en deltakende tilnærming i et voksende område ... [+]

Master i vernepleie (italiensk-spansk)

&nbsp

Den internasjonale Master i vernepleie (italiensk-spansk) tilbyr muligheten til å spesialisere seg, med en deltakende tilnærming i et voksende område av vårt utdanningssystem, hvor utsikten gjør det viktig å interkulturell ekstra språkopplæring. Disclosure Dynamics tilbyr denne graden til å møte den økende etterspørselen på den nasjonale og internasjonale fagfolk spesialiserte og godt forberedt på interlingual og interkulturell, å ta alle behov i en sammenheng som blir stadig mer global.

&nbsp

&nbsp

INNHOLD:

&nbsp

1. Vernepleie - Vernepleier - Social Origins of Education - Den vernepleier - Sosiale ferdigheter profesjonell pedagog - Etiske retningslinjer for profesjonell utøvelse av sosial utdanning ... [-]

Spania Seville
September 2019
Deltid
600 timer
Nettstudier
Les mer på norsk