På nett Master i Profesjonsstudier

Topp universiteter På nett Master programmer i Profesjonsstudier 2019

Profesjonsstudier

En mastergrad er typisk mer fokusert enn en bachelor i et bestemt fagområde. Mens en bachelorgrad kan være fokusert på å bygge en students forståelse av det generelle feltet, fokuserer en mastergrad på å utvikle kompetanse.

Hvis håperende studenter allerede har en karriere de er forpliktet til eller kjenner karrieren som de ønsker å skrive inn, kan det hende at de får en grad i profesjonelle studier som de leter etter. Hva er en Master i profesjonelle studier? En MPS-grad er et program som er hyperfokusert på en bestemt karriere. For eksempel kan studentene spesialisere seg på emner som menneskerettigheter, internasjonale relasjoner og nødstyring; Derfor kan en MPS grad være svært tilpasningsdyktig og egnet for etablerte fagfolk.

Fordelene ved studiene varierer vanligvis basert på gradfokus, men en MPS-grad gir tilsvarende fordeler til tross for varierte spesialiteter som kan være av interesse både faglig og personlig. For eksempel har en MPS-grad et generelt fokus på ledelse; Derfor utvikler elevene ferdigheter som kommunikasjon, konfliktløsning og tidsstyring.

En Master i profesjonelle studier kan ikke ha samme kostnader eller til og med tilsvarende tidskrav på alle universiteter og steder. Mens kandidatgrader vanligvis tar ett til to år å fullføre, er det viktig å nå ut til bestemte universiteter for informasjon.

De som forfølger og tjener en mastergrad i profesjonsstudier kan vite at karriere varierer så mye som fagets spesialiseringer. For eksempel kan de med en MSP-grad finne karrierer som menneskelige ressursdirektører, markedsførere, kommunikasjonsspesialister og arrangementskonsulenter. Selvfølgelig er de fleste karrierer avhengig av både erfaring og utdanning, men kandidater med en MSP kan finne større mulighet enn de uten.

Ettersom forutsetninger og kostnader varierer etter institusjon og beliggenhet, er det viktig å undersøke eventuelle potensielle universitet for å sikre en avrundet avgjørelse. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Medisinsk og helseprofesjoner utdanning master (online program)

Eastern Virginia Medical School
Nettstudie Heltidsstudier 5 semestre September 2019 USA Norfolk

Medisinsk og helse Professions Education masterstudiet er utformet for å forberede pedagogiske ledere i ulike medisinske og helseprofesjoner organisatoriske innstillinger. Programmet vil gi avansert opplæring i de områdene av læring, vurdering, pensum, undervisning, forskning, evaluering, ledelse og profesjonalitet med vekt på den virkelige verden, praktiske anvendelser. [+]

Den Medisinsk og Helse Professions Education masterstudiet er utformet for å forberede pedagogiske ledere i ulike medisinske og helseprofesjoner organisatoriske innstillinger. Programmet vil gi avansert opplæring i de områdene av læring, vurdering, pensum, undervisning, forskning, evaluering, ledelse og profesjonalitet med vekt på den virkelige verden, praktiske anvendelser. Læreplanen omfatter bruk av cutting edge undervisningsmetoder og teknologi gjennom.

Denne to-års 31-kreditt time fjernundervisning programmet er laget for å arbeide fagfolk som trenger fleksibilitet som de forfølge en avansert grad i utdanning, samt for mindre erfarne personer som søker en langsiktig rolle i medisinsk og helseprofesjoner høyere utdanning.... [-]


Mastergrad i helse og medisinsk oversettelse

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 1 år September 2019 Spania Castellón de la Plana + 1 fler

Markedet for helse og medisinsk oversettelse vokser stadig og utgjør nå en svært viktig del av den vitenskapelige og teknisk oversettelse. Publishers, farmasøytiske selskaper, internasjonale organisasjoner, sykehus og andre medisinske organisasjoner og helsesektor, står overfor et bredt spekter av behov interlingual og interkulturell kommunikasjon kvalitet. [+]

Markedet for helse og medisinsk oversettelse vokser stadig og utgjør nå en svært viktig del av den vitenskapelige og teknisk oversettelse. Publishers, farmasøytiske selskaper, internasjonale organisasjoner, sykehus og andre medisinske organisasjoner og helsesektor, står overfor et bredt spekter av behov interlingual og interkulturell kommunikasjon kvalitet. I de tretten endringer, har dette graduate program fylt et vakuum av spesialisert trening, har svart på et stort marked i oversettelsen industrien og har åpnet en allé av sysselsetting til studenter i oversettelsen.

Koordinering: Vicent Montalt i Resurrecció. Institutt for Oversettelse og kommunikasjon. Uji. Susanna Borredà Delgado. Faglig sekretær og veiledning. Uji. Antall studiepoeng: 60 studiepoeng Varighet: ett studieår (oktober 2017 / juni 2018) tilbudet avstand Språk av undervisning: Spanish Pris: ventende publikasjon (2016: € 46,20 / kreditt) [-]

Master's Degree Programme in Digital Health

Savonia University of Applied Sciences
Nettstudie Deltid 2 - 3 år August 2019 Finland Kuopio Ekenäs + 1 fler

[+]

Prosjektleder service manager

Kvalifisering

Internasjonalisering

forskningsPOS=TRUNC fokusPOS=HEADCOMP

Videreutdanning studiemuligheter

[-]