$close

Filtre

Se resultater

På nett Mastergrad studier i Petroleum 2022

Et mastergradsprogram er vanligvis tilgjengelig for kvalifiserte studenter som allerede har oppnådd en bachelorgrad eller bachelorstudium. Studenter som deltar i disse programmene får vanligvis betydelig kunnskap om en målrettet disiplin eller emne. Mens programlengder varierer av mange forskjellige grunner, tar de fleste mastergradene rundt to år å fullføre. Med voksende befolkninger rund… Les mer

Et mastergradsprogram er vanligvis tilgjengelig for kvalifiserte studenter som allerede har oppnådd en bachelorgrad eller bachelorstudium. Studenter som deltar i disse programmene får vanligvis betydelig kunnskap om en målrettet disiplin eller emne. Mens programlengder varierer av mange forskjellige grunner, tar de fleste mastergradene rundt to år å fullføre.

Med voksende befolkninger rundt om i verden, ser mange enkeltpersoner og organisasjoner på måter å utvide energiproduksjonen. De som ønsker en karriere i energisektoren spør ofte, hva er en Master i Petroleum? Mye av verdens energi kommer fra olje, naturgass og andre petroleumsbaserte produkter. De som registrerer seg for et opplæringsprogram for å studere petroleum, tar vanligvis kurs knyttet til boring, gassforvaltning, leting, investering, bedriftsledelse, finansiering og andre fag. De kan fullføre store, praktiske prosjekter og skrive oppgaver før oppgradering også.

Mens du arbeider med å tjene en Master i Petroleum, lærer enkeltpersoner ofte tekniske, prosjektledelse og budsjetteringsferdigheter som hjelper dem med å utmerke seg i profesjonelle virksomheter. Disse kompetansene kan også være til nytte for kandidater i hverdagen.

Å tjene en mastergrad krever vanligvis betaling av undervisning, gebyrer og andre utgifter. Siden skolene belaster varierende beløp for en Master i Petroleum, må studentene ofte diskutere kostnader med programansvarlige for å budsjettere effektivt.

Graduating med en mastergrad i petroleum studier vanligvis bemyndiger enkeltpersoner til å bli olje investering rådgivere, bore spesialister, lete ledere, mannskap ledere, energi investorer og bedriftsledere. Noen nyutdannede forfølge sysselsetting som reguleringsinspektører, tillatelse monitorer eller brønnforskere. Andre velger å forbli i skolen, tjene doktorgrad og bli professorer, fakultetsadministratorer eller forretningssammenheng.

Å tjene en Master i Petroleum krever vanligvis å delta på forelesninger, gjennomføre oppdrag og utarbeide prosjekter ved tradisjonelle universiteter, gjennom elektroniske programmer eller ved hjelp av en kombinasjon av de to. For mer informasjon, søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi
Roma, Italia

Program Master in Management i olje, gass og petrokjemi består av en læreplan utviklet for å generere ferdigheter og mestre styringsprosesser i Industri olje, naturgass og pet ... +

Program Master in Management i olje, gass og petrokjemi består av en læreplan utviklet for å generere ferdigheter og mestre styringsprosesser i Industri olje, naturgass og petrokjemi, som er nødvendig for en vellykket utøvende og leder ytelsen av kandidater i det dynamiske og konkurransedyktig område av hydrokarboner i alle sine faser. -
Masters
Fulltid
18 måneder
Spansk
Nettstudier