På nett Masterstudier i Organisasjonsledelse 2020

En online master er et dynamisk pedagogisk mulighet for alle studenter som er interessert i å forfølge en høyere utdanning gjennom web-basert studie. Mye som sin on-campus motstykke, den elektroniske master kvalifiserer til å forfølge videre studier på doktorgradsnivå eller oppgi sitt felt arbeidsmarked. Hva er en online Master i organisasjons ledelse? Dette programmet tilbys ved universi… Les mer

En online master er et dynamisk pedagogisk mulighet for alle studenter som er interessert i å forfølge en høyere utdanning gjennom web-basert studie. Mye som sin on-campus motstykke, den elektroniske master kvalifiserer til å forfølge videre studier på doktorgradsnivå eller oppgi sitt felt arbeidsmarked.

Hva er en online Master i organisasjons ledelse? Dette programmet tilbys ved universitetene internasjonalt og innebærer vanligvis en tverrfaglig tilnærming til faget. Sentrale kurs som kan være en del av pensum omfatter prinsipper for ledelse, ledelse atferd, Organisasjonspsykologi og Operations Management. I tillegg kan enkelte programmer råd til studentene mulighet til å velge et fokus eller mindre i disipliner som forretninger, nonprofit eller faglig utvikling.

Studenter som ønsker å smi en karriere i noen av de nevnte feltene vil dra nytte av dette programmet, og mange av programmets prinsipper vil utvikle elevenes andre ferdigheter, også. Lederskap evner, for eksempel, er verdifulle i en rekke personlige og profesjonelle applikasjoner.

Hvis du, som mange studenter, er bekymret for kostnadene, bør du se nærmere på alternativer, for eksempel stipend og assistant, som kan dekke hele eller deler av undervisningen. Mer informasjon om utgifter kan fås ved henvendelse til inntakskontoret.

Tjene en online Master i organisasjons ledelse kan kvalifisere deg for stillinger i mange ulike felt. Fordi din primære evne lederskapet er allsidig, kan du satse på nesten hvilken som helst sektor med ledelse og utvikling ledige stillinger.Noen av de vanligste jobbene som etterspørres av akademikere inkluderer bedriftens opplæring direktør, pensum utvikler, personalansvarlig og nonprofit operasjoner direktør. I tillegg til disse mulighetene, kan studentene fremme sine karriereutsikter ved å fortsette sin organisatoriske ledelse utdanning.

Med en grad som dette, er det ingen grenser for hva du kan oppnå, og skolen din kan tilby et program som du kan melde deg på. Søk etter programmet nedenfor og kontakte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
Northwood University
Midland , USA

Den MSOL fokuserer på mennesker og organisatoriske spørsmål. Ment for de som allerede jobber i en karriere, studieprogrammene som MSOL er i økende etterspørselen av organisasj ... +

Den MSOL fokuserer på mennesker og organisatoriske spørsmål. Ment for de som allerede jobber i en karriere, studieprogrammene som MSOL er i økende etterspørselen av organisasjoner som søker å opprettholde et konkurransefortrinn. -
Masters
Heltid studier
Deltid
24 måneder
Engelsk
September 2020
Nettstudie