Filter
Masters
Pacing: Alle

Topp universiteter På nett Mastergrader i Organisasjonsforvaltning 2019/2020

Etter å ha fullført en bachelorgrad, kan studentene velge å videreutvikle sin utdanning gjennom et masterprogram. En online masterstudiet foregår i et virtuelt klasserom, noe som kan tillate elevene å jobbe mens du tar klasser. I gjennomsnitt tar en mastergrad to år å fullføre.

Hva er en online Master i organisasjon? Dette er et studieprogram utformet for å gi studentene en større forståelse av ledelse og organisasjon emner. Kurs som organisatorisk endring, innovasjon, strategisk tenkning og beslutningstaking kan bidra til å skape en forståelse av organisasjonskulturer og riktig type lederskap som trengs for å koble til både kvalitet og mangfold. Studenter kan fokusere på atferdsmessige faktorer, juridiske situasjoner, etikk og menneskelig kapital.

En online Master i organisasjon kan gi elevene de ferdighetene som trengs for å bli en leder i sitt felt.Dette er gunstig fordi det kan føre til høyere lønninger og kampanjer. Takk til nettverk og bedre kommunikasjonsevner, kan elevene finne de er bedre forberedt til jobben søk etter denne graden.

Kostnaden for en online mastergrad er ikke det samme fra ett universitet til den neste. Ofte kostnadene avhenger delvis på geografisk plassering og skolen selv. Hvis du ønsker å lære mer om skolepenger, bør du ta kontakt med skolen eller skoler du tenker på å delta.

En viktig ting du må vurdere før du forplikter deg til denne utdanningen er potensialet karrierevei det tilbyr. Med en Master i organisasjon, kan du være i stand til å starte en karriere i bransjen for markedsføring, regjeringen, menneskelige ressurser, gründer startups, salg, små business management, reklame, PR eller detaljhandel.Alternativene kan avhenge av din tidligere erfaring og utdanning, men jobbtitler kan inkludere menneskelige ressursen direktør, administrator, programdirektør og manager.

Er dette den rette veien for deg? I så fall kan det være på tide å søke. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

3 Resultater i Organisasjonsforvaltning

Escuela Internacional de Protocolo

The International School of Protocol (EIP) presenterer den sjette utgaven av International Master i ledelse og organisering av arrangementer, protokoll, seremoniell og in ... [+]

Den International School of Protocol (EIP) Den presenterer den sjette utgaven av Internasjonal Master i ledelse og organisering av arrangementer, protokoll, seremonielle og institusjonelle relasjoner. EIP, grunnlagt i 1996, er et universitet senter som spesialiserer seg innen protokoll og organisering av arrangementer, som ikke begrenser sin aktivitet bare undervisning, men også i forskning, formidling og veiledning av sine elever.

De Betydning for tiden anslått eksterne arrangementer i regi av enhver institusjon, krever et større antall høyt kvalifiserte fagfolk som er i stand til å møte den sterke etterspørselen i markedet i denne sektoren.

Dette Master, fundamentalt orientert faglig utvikling av hans studenter, har som mål å gi omfattende opplæring innen protokollen, corporate kommunikasjon og organisering av hendelser, som ikke er begrenset til å undervise klassiske teknikker og myndighetenes forskrifter.... [-]

Spania Madrid Barcelona En Coruña Oviedo Valencia  + 2 Mer
Åpen påmelding
Spansk
Heltid studier
Deltid
1000 timer
Nettstudier
Les mer på norsk
UNIR

Master i integrerte styringssystemer UNIR online er den eneste som gir deg mulighet til å jobbe i koordinering, gjennomføring og evaluering av kvalitetsstyringssystemer, ... [+]

Studer din offisielle mester i kvalitet, miljø, samfunnsansvar og online PRL med UNIR

Master i integrerte styringssystemer UNIR online er den eneste som gir deg mulighet til å jobbe i koordinering, gjennomføring og evaluering av kvalitetsstyringssystemer, miljø, sikkerhet og helse på jobben og CSR , samt overlegen teknisk PRL , i spesialiteten du velger.

Denne master i kvalitet, miljø og integrerte styringssystemer i UNIR er dessuten den eneste som tilbyr deg fire sertifiseringer av internrevisor på TÜV Rheinland :

Tittelen til Universitetets mastergrad i integrerte styringssystemer for forebygging av yrkesrisiko, kvalitet, miljø og samfunnsansvar.Internrevisorsertifikat ISO 45001 og som erstatter OHSAS 18001.Internrevisorsertifikat for kvalitetssikringssystemer ISO 9001 *.Internrevisorsattest for miljøledelsessystemer ISO 14001 *.Internrevisors sertifikat for styringssystemer for samfunnsansvar, i henhold til SGE21 * -standarden.... [-]
Spania Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Kaiserslautern

... [+]

Standard studietid for deltid, yrkesfaglig studie inkludert eksamen er fire semestre. Det er også mulig å ta en pause i løpet av kurset og deretter gå tilbake for å fullføre den.

To klasseromsseminaruker, en i begynnelsen og en etter andre semester, bidrar til å overføre kunnskap på en mer interaktiv og personlig måte. I nettfasen er det nødvendig med en ukentlig engasjement på rundt 15 timer for å behandle materialet.

Obligatoriske kampusarrangementer finner sted i begynnelsen av første og slutten av andre semester for alle deltakerne som arbeider mot MABLE master-graden.

Diskusjonsemner basert på studiemateriell og praktisk implementering av programinnhold er også omtalt. ... [-]

Tyskland Kaiserslautern
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk