Filter
Masters
Pacing: Alle

Topp På nett Mastergrad studier i Offentlig forvaltning 2019/2020

En online master er en videreføring av studien som er vanligvis mer intens enn det som finnes på lavere nivå. Som det utvikler seg en elevs kompetanse ytterligere, kan det også ytterligere kvalifisere forskere til høyere stillinger i arbeidsmarkedet. Programmets web-basert format gjør det ideelt for studenter som ønsker fleksibilitet.

Hva er en online Master i Public Management? En online graduate grad i offentlig forvaltning omfatter emner fra fag som psykologi, offentlig politikk og ledelse studenter. Den læreplanen kan omfatte slike valg som Law og Public Management, Introduksjon til Policy Analysis, forvaltning og ledelse og politiske lederprinsipper. Klasser ofte opprettholde like stort fokus på prinsipper for ledelse og kunnskap er nødvendig for å jobbe i offentlig sektor.

Dette programmet er gunstig for enhver person som ønsker å satse på en karriere innen dette feltet, men det er langt mer å lære enn bare jobb ferdigheter.En online master i offentlig ledelse kan også formidle lederegenskaper som gjelder for enhver jobb eller oppgave.

Kostnaden for et slikt program vil være avhengig av uansett stipender som du er kvalifisert, samt plassering og individuell undervisning kostnaden for programmet du velger. Kontakte opptakskontor er en god idé for å få mer informasjon.

Noen av de karrieremuligheter som kan oppstå fra en online grad i offentlig forvaltning omfatter politikk konsulent, administrerende direktør, nonprofit arrangør og programutvikling direktør. Disse jobbene kan bli funnet i områder som nonprofit, helse, miljø og energi, forskning og, selvfølgelig, myndigheter og andre offentlige sektorer. Programmets vekt på lederegenskaper vil trolig gjøre kandidatene attraktive kandidater for høyere rangering stillinger.

Du kan være i stand til å melde deg på en online master i offentlig forvaltning på skolen din eller gjennom et annet universitet.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

3 Resultater i Offentlig forvaltning

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Målet med mastergrad i offentlig ledelse er å gi opplæring til handling (politikk anvendt) til offentlige ledere. Det faglige innholdet fremmer verdier, kunnskaper og fer ... [+]

Offisiell kvalifisering gitt av Menendez Pelayo International University (UIMP), i samarbeid med Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset .

Regissører: Dr. Manuel Villoria Mendieta og Dr. Isabel Bazaga Fernández Akademisk råd: Dr. Antonio López Vega, Dr. Jesús Ruiz-Huerta, Dr. Manuel Tamayo, Fernando Vallespín Oña, Dr. Manuel Villoria og Dr. Isabel Bazaga Fernández Tittel: Mastergrad i offentlig ledelse Studiepoeng: 60 studiepoeng Modalitet: On-line Pris: 5.000 euro på nettet (avgifter, 50 euro omtrent) Varighet: oktober - juni Informasjon og kontakt: infocursos@fogm.es

Målet med Master i Public Management Alta er å gi opplæring til handling (policy brukt), offentlige ledere. Forbedre faglig innhold verdier, kunnskaper og ferdigheter som gjør at:... [-]

Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Johannesburg

Den første, helt online Master of Public Management og Governance programmet fra University of Johannesburg tilbyr en enestående mulighet til å fremme i ledelse i samfunn ... [+]

Oversikt

Den første, helt online Master of Public Management og Governance programmet fra University of Johannesburg tilbyr en enestående mulighet til å fremme i ledelse i samfunnet og arbeidsplassen.

Utvikle dybdekunnskap for å demonstrere spesialisert ledelse. Få analytiske og ledelseskompetanser på masternivå for å utføre avanserte oppgaver i profesjonell sektor.

Evaluere svært komplekse problemer uavhengig, skrive på høyt nivå tekster, og søk forskningsmetoder og teknikker for å gi vitenskapelige løsninger.

Dette programmet krever ingen reise og ingen ansikt til ansikt, slik at du kan tjene penger i ditt eget tempo mens du oppfyller personlige og faglige forpliktelser. Fullfør programmet i minst to år.... [-]

Sør-Afrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Missouri Truman School of Public Affairs

En mastergrad i offentlige anliggender fra MU kan hjelpe deg med å videreutvikle din eksisterende karriere i offentlig eller ideell offentlig tjeneste. Hvis du tror posit ... [+]

Online Master of Public Affairs

En mastergrad i offentlige anliggender fra MU kan hjelpe deg med å videreutvikle din eksisterende karriere i offentlig eller ideell offentlig tjeneste. Hvis du tror positivt samarbeid over hele offentligheten, er private og ideelle organisasjoner den beste måten å tjene samfunnet på, dette kan være graden for deg.

University of Missouri har tilbudt offentlig tjeneste utdanning i over 50 år. Harry S Truman School of Public Affairs ble grunnlagt i 2001 og har 14 TSPA, 26 tilknyttede og 8 adjungerte fakultetsmedlemmer og er en del av universitetets høyskolekunst.

Truman School fremmer studiet og praksis av styresett i Missouri, nasjonen og verden. Oppdraget til Truman-skolens MPA-program er å forberede en mangfoldig studentgruppe for etisk lederskap i offentlig, ideell og privat sektor. MPA-programmet bygger på Truman-skolens tverrfaglige undervisning, forskning og offentlig service kapasitet, Universitetet som en helhet og utøvere for å gi studentene en rekke perspektiver og erfaringer som fremmer verdiskapning og demokratisk diskurs. Gjennom sine kursstudier bygger studentene kunnskap om politiske prosesser og styringsprinsipper og utvikler kritisk tenkning og analytiske ferdigheter som gjør at de kan komme videre i karriere i en raskt forandret offentlig tjeneste.... [-]

USA Columbia
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
9 uker
Nettstudier
Les mer på norsk