$close

Filtre

Se resultater

På nett Master programmer i Motedesign 2022

Med en mastergrad, er en student i stand til å fokusere sine studier på et bestemt emne eller område. For å melde deg studentene vanligvis må allerede ha en bachelor-grad. Masterprogrammer vanligvis ta ett til to år å fullføre. Hva er en online Master i Fashion Design? En mastergrad i fashion design åpner dørene til studenter som ønsker å fremme sine ferdigheter og kunnskap om mote.… Les mer

Med en mastergrad, er en student i stand til å fokusere sine studier på et bestemt emne eller område. For å melde deg studentene vanligvis må allerede ha en bachelor-grad. Masterprogrammer vanligvis ta ett til to år å fullføre.

Hva er en online Master i Fashion Design? En mastergrad i fashion design åpner dørene til studenter som ønsker å fremme sine ferdigheter og kunnskap om mote. De fleste programmene fokuserer på å hjelpe elevene til å lage sine egne samlinger og utvikle porteføljer samtidig gi dem en grundig studie av viktige moterelaterte emner for å hjelpe dem å starte sine egne bedrifter. Kurs i et program kan inneholde mote forfremmelse, skisser og illustrasjon, mote teori, datamaskinen forbedret fashion design, og mote materialer og konstruksjoner.

En fashion design masterstudiet lar enkeltpersoner til å ta sine mote karriere til neste nivå ved å gi dem med virksomheten ferdigheter og inngående kunnskap om design. Studentene får også muligheten til å utvikle en portefølje som kan brukes til å sikre klienter.

Kostnaden for et program er vanskelig å anslå generelt fordi de varierer mye fra skole til skole. Studenter som ønsker en nøyaktig kostnadsoverslag bør spørre på deres valgte skolen.

De fleste nyutdannede av et masterprogram i Fashion Design ønske om å bli en motedesigner. Studenter kan være forberedt på å starte egen virksomhet eller arbeide for en eksisterende motehus. Programmene ofte tillate elevene å lage forbindelser på feltet, som deretter kan føre til potensielle jobber som designer, konsulent eller salg profesjonell. Nyutdannede kan arbeide i ulike områder av mote, slik som menn slitasje, aftenkjoler, brudekjoler, tilbehør eller barneklær.

Personer som ønsker en karriere som motedesigner, men som trenger mer erfaring og forretningsforståelse kan finne en Master i Fashion Design Programmet er riktig for dem. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
Master | MSc | MA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Barcelona, Spania

Hva skjer når jeg har et merkeprosjekt, et veldig tydelig univers og en kommando over forretningsverdenen, men jeg har ikke nok informasjon om motesektoren og alt rundt det?

Hva skjer når jeg har et merkeprosjekt, et veldig tydelig univers og en kommando over forretningsverdenen, men jeg har ikke nok informasjon om motesektoren og alt rundt det? -
Masters
Fulltid
12 måneder
Spansk
Nettstudier