På nett Master programmer i Mote 2020

For studenter som ønsker å få ekspertkunnskap i et valgt fagområde, kan en mastergrad tilby trengte en til to års fordypning. De fleste programmer krever studenter å ha en bachelorgrad før påmelding. Hva er en online Master i Fashion? En mote masterstudiet kan hjelpe elevene til å fremme sine kreative evner samtidig gjør dem i stand til å få kompetanse i samarbeid, prosjektledelse, k… Les mer

For studenter som ønsker å få ekspertkunnskap i et valgt fagområde, kan en mastergrad tilby trengte en til to års fordypning. De fleste programmer krever studenter å ha en bachelorgrad før påmelding.

Hva er en online Master i Fashion? En mote masterstudiet kan hjelpe elevene til å fremme sine kreative evner samtidig gjør dem i stand til å få kompetanse i samarbeid, prosjektledelse, kommunikasjon og organisasjon. De fleste programmer sette studentene i stand til å lære mer om bransjen, herunder etiske, økonomiske, kulturelle og sosiale aspekter. Programmene også vanligvis dekke nettverk og mote relaterte ferdigheter som design eller fotografering. Det er vanlig for et program for å inkludere en praktisk element, som portefølje skapelse eller en grundig forskningsprosjekt på en bestemt måte emne.

Studenter som tar et program i mote er i stand til å få kunnskap om bransjen som tillater dem å forberede seg til ulike yrker innen feltet. En student kan også knytte kontakter som gjør ham eller henne til å finne arbeid etter endt utdanning.

Nøyaktige kostnadene kan variere mye. Programmer forskjellig for hver skole, noe som gjør det vanskelig å gi et eksakt økonomisk estimat. En student skole av valget er det beste stedet å få et nøyaktig anslag av kostnadene.

Etter å ha fullført en mastergrad program i mote, kan nyutdannede være forberedt på å arbeide i mange ulike områder av mote, inkludert design og ledelse. Enkeltpersoner kan være forberedt på å jobbe som mote kjøpere, stylister eller fotografer. De kan også velge å jobbe i PR eller starte sin egen mote-relatert virksomhet. Andre karrieremuligheter inkluderer mote merchandiser, mote journalist og produksjonssjef.

Hvis du ønsker å jobbe i høyt tempo, høyprofilerte moteindustrien, så vil du kanskje vurdere å tjene en mastergrad i mote. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
Community of Madrid, Spania

Digitalízate en el mundo de la moda con el Máster en Moda Digital. Adquiere las competencias y habilidades necesarias para ser un profesional del sector textil 3.0 y gestionar ... +

Digitalízate en el mundo de la moda con el Máster en Moda Digital. Adquiere las competencias y habilidades necesarias para ser un profesional del sector textil 3.0 y gestionar de forma eficaz grandes marcas digitales. -
Masters
Heltid studier
Deltid
Spansk
april 2020
Nettstudier
 
Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Barcelona, Spania

Lær hvordan du kjører en mote prosjekt og oppdage virksomheten siden av industrien.

Lær hvordan du kjører en mote prosjekt og oppdage virksomheten siden av industrien. -
Masters
Heltid studier
12 måneder
Spansk
Nettstudier