ONLINESTUDIES

På nett Mastergrad studier i Logistikk i Mexico 2021

En master program kan tilbys i en rekke ulike felt, slik at elevene i nesten alle fag for å forbedre sine kunnskaper og forbedre sine akkreditiver. Dette grad tar vanligvis ett til tre år for å få tak i, selv om kravene kan variere.

Den kunnskap fra en bachelor i logistikk forbereder studentene på flere ulike karrieremuligheter innen fagområdene logistikk, næringsliv og forvaltning. Den tverrfaglig kunnskap som er opparbeidet og ferdigheter som er utviklet ikke bare gjøre nyutdannede kunnskapsrik, men også allsidig arbeidere forberedt på å jobbe i ulike bransjer.

Mexico, offisielt forente meksikanske stater, er en føderal konstitusjonell republikk i Nord-Amerika. Arbeide kan kreve et arbeid visum, noe som er vanskelig å få hvis du bare ønsker å freelance for en kort tid. De fleste offentlige finansierte universitetene på ordfører byer (delstatshovedstaden) har korte kurs om historie, gastronomi og kulturelle fag, de fleste av dem er nesten gratis.

På nett Mastergrad program i Logistikk i Mexico

1 Resultater i Logistikk, Mexico Filter

Mastergrad i kvalitetsledelse og drift

UNIR - Mexico
Masters
april 2021
<
Deltid
<
18 måneder
Spansk
Nettstudier

Curriculum for Master i Operations Management og Quality of UNIR Mexico svarer til kravene fra nasjonale eller internasjonale selskaper som trenger ledende fagfolk, i stand ti ...

Les mer