Filter
Masters
Costa Rica Pacing: Alle

Se På nett Masterstudier i Ledelse i Costa Rica 2019/2020

De som er interessert i en master grad har et bredt utvalg av alternativer åpne for dem. Dette graduate grad er generelt forfulgt etter fullført en bachelor-program, og kan tilbys i mange forskjellige fagområder. Hvert program vil variere fra skole til skole.

Studenter som ønsker å få en lederstilling kan være interessert i å forfølge en grad i ledelse. Disse programmene kan gi studentene den nødvendige erfaring til å jobbe i en ledelse rolle for ulike bedrifter ved å fokusere på temaer som markedsføring, business eller økonomi.

Costa Rica har en sponset og samtidig studenter-vennlig høyere læring pensum. Landet har 20 offentlige og 44 private universiteter med de ledende tre offentlige universiteter blir Universitetet i Costa Rica, Den nasjonale universitet og Costa Ricas Institute of Technology.

På nett Master i Ledelse i Costa Rica

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:
Andre studiemuligheter i Mellom-Amerika og Karibia

1 Resultater i Ledelse, Costa Rica

Grader
Beliggenhet
Costa Rica
Pacing
Andre valg innen dette fagområdet:
University for International Cooperation

Master i Project Management (MPM) på Global School of Project Management (GSPM) er utdannet program med internasjonal akkreditering, designet for å utvikle og styrke din ... [+]

Bli en vellykket profesjonell i Project Management med en svært prestisjefylt internasjonal grad!

Administrer prosjektene dine med kunnskap og verktøy fra et førsteklasses utdannet program

Master i Project Management (MPM) på Global School of Project Management (GSPM) er utdannet program med internasjonal akkreditering, designet for å utvikle og styrke din prosjektledelse ferdigheter, støttet av en nettbasert læring-læringsmiljø.

MPM Program var den første, i Latin-Amerika og Karibia for å få tak i, i 2009, det internasjonale akademiske kvaliteten akkreditering for prosjektledelse programmer fra Global Akkreditering Senter (GAC) av Project Management Institute (PMI). Det er på det nåværende tidspunkt, det eneste programmet som har blitt akkreditert i regionen i både online og blended learning modaliteter, og i både engelsk og spansk. Universitetet for International Cooperation (UCI, for sin akronym på spansk) er også det første universitetet i regionen for å få tak i, i 2001, den anerkjennelsen som registrert Education Provider (REP No. 1371) fra PMI. UCI er i dag en godkjent REP på global leverandør nivå.... [-]

Costa Rica San José
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
20 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk