Filter
Masters
Brasil Pacing: Alle

Sjekk ut På nett Mastergrad studier i Ledelse i Brasil 2019/2020

En master program kan tilbys i en rekke ulike felt, slik at elevene i nesten alle fag for å forbedre sine kunnskaper og forbedre sine akkreditiver. Dette grad tar vanligvis ett til tre år for å få tak i, selv om kravene kan variere.

Management-programmer bidra til å forberede studentene på entry-level stillinger ved å lære ulike styringsprinsipper. Dette omfatter ofte problemløsning, organisatorisk atferd og beslutningstaking. Management kurs kan også fokusere på å lære de lederegenskaper som trengs for å bli en leder.

Noen av de beste universitetene i Latin-Amerika er basert i Brasil, et land som har mer enn 2000 høyere utdanningsinstitusjoner. Universiteter i Brasil kan deles opp i følgende grupper: Føderale regjeringen klarte universiteter, statlige myndigheter kontrollerte universiteter, kommunale myndigheter administrerte universiteter og private universiteter.

På nett Mastergrad studie i Ledelse i Brasil

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i Ledelse, Brasil

Andre valg innen dette fagområdet:
IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Online Fashion Management kurset tar sikte på å gjøre det mulig for studenten å ta en bred titt på de viktigste områdene som involverer å drive et mote selskap, med spesi ... [+]

Hvorfor?

Online Fashion Management kurset tar sikte på å gjøre det mulig for studenten å ta en bred titt på de viktigste områdene som involverer å drive et mote selskap, med spesiell veiledning om kreativ økonomi og småbedriftsmodeller.

Til hvem?

Profesjonelle utdannet i mote, design eller markedsføring, innbyggere eller ikke i byen Rio de Janeiro, som søker spesialisering eller oppdatering ledelse i motefeltet.

Hvordan er det

Emnet er delt inn i 03 moduler. Modul 01 gjøres eksternt, med teoretisk innhold. Modulen 02 er presentasjon og intensiv med 96 timers klasser ved hovedkontoret til IED Rio. Modulen 03 er online igjen, med komplementær innhold og utarbeidelse av sluttprosjektet.... [-]

Brasil Rio de Janeiro
November 2019
Portugisisk
Heltid studier
350 timer
Campus
Les mer på norsk
IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

I økende grad krever markedet nye måter å tenke på for å møte de komplekse kravene fra næringslivet. Å gjøre et annet blikk på å bygge produkter og tjenester med verdipro ... [+]

INNHOLD

DT Fundamentals Presentasjon

Endring i tankesett

Forretningsmodeller som bruker denne nye visjonen

Designutfordring: hvordan kutte et reelt problem

Hvordan forstå feilen i den kreative prosessen

Søkemaler

Visuell tenking: Hvordan forbedre fortellingen din med bilder?

Ideation: langt utover brainstorming!

Prototyping: materialisere ideer

Presentasjonsteknikker: Utvid din fortellende kraft til nye ideer

Endelig presentasjon av prosjekter

Hva du vil lære

empati

samarbeidet

Praktisk og morsom eksperimentering,

Forbedre et mer humant blikk på innovasjonsløsninger for produkter og tjenester.... [-]

Brasil Rio de Janeiro
Kontakt skolen
Portugisisk,Portuguese (Brazil)
Heltid studier
36 timer
Campus
Les mer på norsk