Filter
Masters
Pacing: Alle

Topp universiteter På nett Master programmer i Kjemi 2019

En mastergrad er et praktisk studium som gir studentene en grundig og svært spesialisert utdanning i utvalgte felt. Motta denne graden kan forbedre jobbmuligheter for akademikere ved å avgrense den kunnskap og erfaring de har i utvalgte felt.

Kjemi blir ofte referert til som den sentrale vitenskapen fordi den virker å forene de andre naturvitenskapelige grenene, inkludert biologi, geologi og fysikk. Mange tror at kjemiens utspring kan bli sporet tilbake flere tusen år, helt til alkymien.

På nett Mastergrad i Kjemi

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Kjemi

edX

Verden beveger seg fra å bruke fossile ressurser til bærekraftige biobaserte. For å være virkelig bærekraftig må alternative, biobaserte ressurser også være økonomisk lev ... [+]

Hjelp til å overføre fra fossile kilder til fornybar energi og utvikle en biobasert fremtid. Av # 1 landbruksvitenskapsuniversitetet.

Verden beveger seg fra å bruke fossile ressurser til bærekraftige biobaserte. For å være virkelig bærekraftig må alternative, biobaserte ressurser også være økonomisk levedyktige. For å lykkes må selskapene kunne navigere utfordringene og mulighetene i dette dynamiske feltet. Dette MicroMasters-programmet er ment for de som jobber for energi, kjemisk og bioteknologi, og søker å skifte til mer bærekraftig praksis. Det vil fokusere på bruk av kjemiske og bioteknologiske tilnærminger for produksjon av energibærere, polymerer, kjemiske byggeklosser og materialer fra fornybare ressurser og avfallsstrømmer.... [-]

USA Cambridge
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
24 - 40 uker
Nettstudier
Les mer på norsk