ONLINESTUDIES

På nett Masterstudier i Jusstudier i Sør-Afrika 2020/2021

En master program kan tilbys i en rekke ulike felt, slik at elevene i nesten alle fag for å forbedre sine kunnskaper og forbedre sine akkreditiver. Dette grad tar vanligvis ett til tre år for å få tak i, selv om kravene kan variere.

Som folk over hele verden blir stadig mer knyttet til hverandre, effektene av lov og forskrift nå lenger enn noen gang. Derfor, de som ønsker å gå inn i denne juridiske feltet ofte dyrke en bakgrunn i internasjonale studier.

Et land som ligger i den sørlige spissen av Afrika, Sør-Afrika, har en rik kultur som du aldri vil få nok av mens touring eller studere her. Språkene her inkluderer Afrikaner og engelsk i tillegg til nederlandsk. Campus livet av den enorme South African University, University of Johannesburg eller noe annet universitet vil bli tankene blåser. Du vil elske samspill med Bantus her og det tropiske klimaet i regionen.

På nett Mastergrad i Jusstudier i Sør-Afrika

1 Resultater i Jusstudier, Sør-Afrika Filter

Master i juridiske studier

Mind Development Academy
Masters
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

Master of Legal Studies (MA) programmålet er å hjelpe studentene å anvende utvalgt forretningsmessig og juridisk praksis og teorier for å etablere og opprettholde lovlig etter ...

Les mer