close

Filtre

Se resultater

På nett Master programmer i Jordbruksvitenskap 2021/2022

For å maksimere karrierepotensialet, velger mange mennesker å forfølge avanserte grader. Å tjene en mastergrad er ofte det kloke valget etter å ha mottatt en bachelorgrad. Hva er en Master i landbruksvitenskap? I denne typen program studerer studentene vanligvis alle aspekter av plantevitenskap, inkludert matssikkerhet og ledelse. De kan også lære om viktige miljøfaktorer, inkludert skad… Les mer

For å maksimere karrierepotensialet, velger mange mennesker å forfølge avanserte grader. Å tjene en mastergrad er ofte det kloke valget etter å ha mottatt en bachelorgrad.

Hva er en Master i landbruksvitenskap? I denne typen program studerer studentene vanligvis alle aspekter av plantevitenskap, inkludert matssikkerhet og ledelse. De kan også lære om viktige miljøfaktorer, inkludert skadedyrskontroll og klimaendringer. Studentene kan være i stand til å spesialisere seg og forfølge et spor som har særlig interesse for dem på en rekke forskjellige områder som biokjemisk behandling eller bioteknologi. Studieretninger kan variere sterkt på grunn av en kontinuerlig økning i nye emner og teknologi.

Studentene kan lære tverrfaglige ferdigheter som ledelse og kommunikasjon på grunn av deres eksponering mot offentlig landbrukspolitikk. Noen programmer oppfordrer også ferdigheter i laboratorie- og feltarbeid, noe som er nyttig i et bredt spekter av karrierer.

Hvor lang tid et program tar, avhenger av studenten og kursarbeidet, men det kan vare alt fra ett til tre år. Kostnadene kan også variere fra program til program. Å undersøke undervisning og avgifter bør være et viktig skritt i å bestemme seg for en bestemt skole eller studie.

I dagens konkurransedyktige arbeidsmarked kan studenter som fullfører en Master i landbruksvitenskap, finne sin kunnskapsbase i etterspørsel i både offentlig og privat sektor. De kan få en stilling som privat matvitenskapsforsker, hagebruker, jordkvalitetsforsker eller landbrukspolitisk rådgiver. Det er også mange andre offentlige og private konsultasjonsmuligheter, da deres kompetanse kan være avgjørende for utviklingen av offentlige politikker vedrørende mat og miljøsikkerhet.

Fordi det kan betraktes som et viktig karrierevalg, er det mange grad programmer å velge mellom, og steder er tilgjengelige over hele verden og online. For å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Relaterte studiefelter
$menu_up $menu_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences
Champaign, USA

Forbedre karrieren din med en online mastergrad i avlingsvitenskap. Programmet vårt fokuserer på relevante landbruksspørsmål støttet av det akademiske omdømmet til en forsknin ... +

Forbedre karrieren din med en online mastergrad i avlingsvitenskap. Programmet vårt fokuserer på relevante landbruksspørsmål støttet av det akademiske omdømmet til en forskningsinstitusjon i verdensklasse. -
Masters
Fulltid
Engelsk
sep. 2021
Nettstudier
 
University of the Highlands and Islands
Perth, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Hvis du ønsker å gå videre til en lederrolle i bygdeutvikling, er dette studiet i bærekraftig landsbygdsutvikling noe for deg.

Hvis du ønsker å gå videre til en lederrolle i bygdeutvikling, er dette studiet i bærekraftig landsbygdsutvikling noe for deg. -
MSc
Fulltid
Deltid
2 - 6 år
Engelsk
sep. 2021
Nettstudier