På nett Master programmer i Interaksjonsdesign 2020

Master programmer er avanserte grad programmer ofte forfulgt etter lavere utdanning. Avhengig av programlengde og studentopptak, kan en masterstudium ta alt fra ett til tre år for å fullføre. Hva er en Master i Interaksjonsdesign? Interaksjonsdesign er den anvendte kunsten å skape meningsfulle samspill mellom mennesker gjennom teknologi. Nært knyttet til menneskelig-datamaskin-interaksjon,… Les mer

Master programmer er avanserte grad programmer ofte forfulgt etter lavere utdanning. Avhengig av programlengde og studentopptak, kan en masterstudium ta alt fra ett til tre år for å fullføre.

Hva er en Master i Interaksjonsdesign? Interaksjonsdesign er den anvendte kunsten å skape meningsfulle samspill mellom mennesker gjennom teknologi. Nært knyttet til menneskelig-datamaskin-interaksjon, studerer interaksjonsdesignstudenter vanligvis hvordan brukere samhandler med hverandre og teknologi for å bestemme den beste måten å levere overlegen brukeropplevelse på. Utøvere av denne disiplinen kan lære å bruke både grunnleggende og avanserte brukeropplevelsesprinsipper til individuelle prosjekter gjennom en kombinasjon av digital design, webkoding, anvendt psykologi og brukerforskning. Studentene kan velge å spesialisere seg i brukeropplevelse eller informasjonsarkitektur, honing sine ferdigheter for å best passe deres karriere mål.

Interaksjonsdesign gir studentene en rik kompetansekilde, hvorav noen kan være høyt spesialiserte, for eksempel grafisk design og koding, mens andre kan brukes bredere, for eksempel brukernes advokat. Studentene er ikke bare forberedt på det blomstrende feltet av design, men kan få kritisk empati ferdigheter og skarpe problemløsende evner.

Kostnadene ved en Master i Interaksjonsdesign kan variere vesentlig mellom individuelle institusjoner og programmer. For mer informasjon om tilknyttet skolepenger og avgifter, bør studentene søke opp de ønskede skolens finansielle kontorer.

Interaksjonsdesign kandidater kan gå inn i flere stillinger, blant annet karriereveier som informasjonsarkitekter, brukeropplevelsesdesignere, brukeropplevelseskonsulenter, brukerforskere, innholdsstrateger, kundeopplevelsesdesignere og mange andre. Fjernmuligheter er rike for frilansere og heltidsansatte på dette feltet, slik at mange fagfolk kan trives fra alle lokaliteter. Enten i bedriftens verden som merkevarehistorieforvaltere eller utdanning som lærerfaringsledere, kan samhandlingsdesignere finne gode arbeidsplasser.

Skape måten folk kobler til og bruker toppmoderne teknologi ved å tjene en Master i Interaksjonsdesign. For å posisjonere deg selv som leder av pakken, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
Innovation & Entrepreneurship Business School
Barcelona , Spain

Executive Master in Digital Marketing, Analytics og UX er det mest komplette programmet på markedet, designet for å svare på disse opplæringsbehovene på en praktisk måte av de ... +

Executive Master in Digital Marketing, Analytics og UX er det mest komplette programmet på markedet, designet for å svare på disse opplæringsbehovene på en praktisk måte av de store ekspertene innen online markedsføring, analyse og UX hvor du vil lære å -
Masters
Deltid
1125 timer
Spansk, Spanish
November 2019
Nettstudie