$close

Filtre

Se resultater

På nett Masterstudier i Forretningsdrift og økonomi 2022/2023

Noen universiteter tilbyr online mastergrader, som er hovedfags-programmer som finner sted helt, eller nesten helt, online. Dette fagfeltet er ofte forfulgt av fagfolk som ønsker å øke sin kompetanse. En online master kan være ferdig i to år. Hva er en online Master i økonomi og ledelse? Det er et studium som fokuserer på forretningsstrategier og økonomisk analyse. Dette kombinert utseen… Les mer

Noen universiteter tilbyr online mastergrader, som er hovedfags-programmer som finner sted helt, eller nesten helt, online. Dette fagfeltet er ofte forfulgt av fagfolk som ønsker å øke sin kompetanse. En online master kan være ferdig i to år.

Hva er en online Master i økonomi og ledelse? Det er et studium som fokuserer på forretningsstrategier og økonomisk analyse. Dette kombinert utseende kan gi elevene et unikt perspektiv på hvordan økonomi påvirker en bedrift. Hver skole kan fokusere pensum på ulike måter, men du kan forvente å ta slike klasser som økonomien i organisasjoner, atferdsøkonomi utvikling, administrasjon, økonomi og entreprenørskap. Mange programmer krever studenter til å delta i diskusjoner i klassen, gruppeprosjekter og forskning for å bedre forbedre kommunikasjons- og samarbeidsevner.

En online Master i økonomi og ledelse kan være gunstig for en student eller ung profesjonell ønsker å klatre på karrierestigen. Noen selskaper fremme arbeidstakere med en mastergrad, mens andre kan gi høyere lønn.

En ting du må vurdere er prisen på graden. Hver skole kan ha en annen undervisning, og det er derfor det kan være lurt å ta kontakt med skolen eller skoler du er interessert i å delta for å lære mer om kostnadene. Program varighet og skolens beliggenhet er sannsynlig å spille en rolle i hva du betaler.

Hva slags karriere kan du være i stand til å starte etter endt masterprogrammet? Noen elever bruker kunnskapen til å bli bedriftsøkonomi lærere, men andre blir med i arbeidsstyrken som forskere. Karrieren du begynner kan avhenge av din tidligere arbeidserfaring. Du kan også bruke denne graden som utgangspunktet for videre utdanning.Program nyutdannede har fått jobb på flere områder, som for eksempel corporate finance, myndigheter og internasjonal virksomhet.

Er du klar til å søke? Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
Master | MSc | MA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
IU International University of Applied Sciences – Online
Bad Honnef, Tyskland

Risiko, samsvar, økonomistyring - feltet ditt krever utmerket beslutningstaking, presisjon og stort forretningsansvar. Når du tar IU-mastergraden i økonomi og regnskap, kan du ... +

Risiko, samsvar, økonomistyring - feltet ditt krever utmerket beslutningstaking, presisjon og stort forretningsansvar. Når du tar IU-mastergraden i økonomi og regnskap, kan du videreutvikle ferdighetene dine innen finanspolitiske beslutninger, ytelsesanalyse, kapitalmarkeder, risiko og investeringer - alt mens du får ledelses- og kommunikasjonsevner. Med denne masteren i porteføljen din, vil din karrierevei være åpen for muligheter i høy etterspørsel og med attraktive lønninger. Med IU kan du studere 100% på nettet, på campus, eller bytte mellom begge med vårt nye fleksible studiealternativ. -
Masters
Fulltid
Deltid
12 - 24 måneder
Engelsk
Nettstudier