close

Filtre

Se resultater

På nett Mastergrad studier i Byggteknologi 2021

Etter å ha oppnådd en bachelorgrad, forfølge mange studenter en mastergrad for å videreutvikle et emne. Denne typen strenge kurs krever vanligvis to eller tre års intensiv studie, og det kan føre til mer lukrative eller veiledende karriereposisjoner. Hva er en master i byggteknologi? Denne type gradprogram fokuserer på forsknings- og applikasjonsteknikker som kreves i utvikling, bygging o… Les mer

Etter å ha oppnådd en bachelorgrad, forfølge mange studenter en mastergrad for å videreutvikle et emne. Denne typen strenge kurs krever vanligvis to eller tre års intensiv studie, og det kan føre til mer lukrative eller veiledende karriereposisjoner.

Hva er en master i byggteknologi? Denne type gradprogram fokuserer på forsknings- og applikasjonsteknikker som kreves i utvikling, bygging og forbedring av byggekonstruksjoner og landskap. Kurs i denne pedagogiske banen kan berøre emner som eiendomsmegling, økonomi, anleggsteknikk, anleggsadministrasjon, matematikk, fysikk og informasjonsteknologi.

Byggteknologi er et komplekst felt som har en tendens til å utstyre studenter med en rekke nyttige ferdigheter og egenskaper som kan forbedre personlige og faglige relasjoner. Byggteknologistudenter er ofte svært organisert med sterke tidsstyringsevner. Ytterligere kommunikasjonsfordeler kan hjelpe disse elevene til å gjøre ideer til handlinger.

Før du registrerer deg for kurs i et mastergradsprogram, skal studentene undersøke undervisningen på ulike skoler. Noen programmer har billigere studiepoeng, men krever flere kurs for å fullføre graden. Studentene må også huske å budsjettere i kostnaden av lærebøker og andre materialer.

Byggteknologi er et bredt spekter av studier som kan føre til et komplekst utvalg av potensielle karrierer. Studenter med avansert grad kan ofte søke om tilsynsposisjoner på dette feltet, inkludert distribusjonsleder, bygningsingeniøringeniør, økonomistyring og bærekraftig konsulent. Det er også typisk karriere tilgjengelig i både privat og offentlig sektor. Det er også vanlig for studenter å forfølge doktorgradsprogrammer på dette feltet for å forfølge forskning eller undervisning karriere.

Rundt om kloden tilbyr en rekke høyskoler og universiteter høyere grad. For å lette studiet, kan du spørre om deltid studium alternativer eller online programmer slik at du kan studere på nesten hvilken som helst tidsplan. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Structuralia
Alcobendas, Spania +1 Mer

Kjenn håndteringen av verktøy som REVIT, ROBOT, NAVISWORKS, KOSTNAD OG SYNKRO.

Kjenn håndteringen av verktøy som REVIT, ROBOT, NAVISWORKS, KOSTNAD OG SYNKRO. -
Masters
Fulltid
Deltid
12 måneder
Spansk
Nettstudier
 
Structuralia
Alcobendas, Spania +1 Mer

BIM Master brukt på byggteknikk er rettet mot alle de fagfolk, teknikere og ledere i byggesektoren som ønsker å spesialisere seg i denne nye arbeidsmetoden eller ønsker å utvi ... +

BIM Master brukt på byggteknikk er rettet mot alle de fagfolk, teknikere og ledere i byggesektoren som ønsker å spesialisere seg i denne nye arbeidsmetoden eller ønsker å utvide sin kunnskap i BIM-prosesser. Mastergrad anerkjent av Professional Certification Agency, ACP, for tilgang til profesjonell sertifisering som BIM Manager. Han har sin egen grad fra Isabel I University. -
Masters
Fulltid
Deltid
18 måneder
Spansk
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre