Filter
Masters
Pacing: Alle

Topp universiteter På nett Masterstudier i Bedriftsledelse 2019/2020

En mastergrad er en videregående akademisk grad som vanligvis fokuserer på et enkelt emne til utelukkelse av de fleste andre. Den spesialiserte graden gjør at studenten kan demonstrere en beherskelse av emnet ved slutten av kursene.

Hva er en Master i Corporate Governance? En mastergrad i eierstyring og selskapsledelse fokuserer ofte på risikostyring, overholdelse av selskapsrett og interne kontroller. Kursene konsentrerer seg vanligvis om konsernets konsepter og problemstillinger, tilsyn med finansmarkedet og inkonsekvens og systemforbedring. Studenter som ønsker å jobbe i store selskaper kan også finne klasser om fredelig konfliktløsning og mekling, samarbeidsforvaltning og organisering og bedriftssikkerhet.

Nyutdannede med en mastergrad i eierstyring og selskapsledelse har ofte gode menneskelige ferdigheter. De pleier å være trygge foran store grupper av mennesker, kommunisere godt og ha gode organisatoriske ferdigheter. Disse evnene kan forbedre studentens personlige relasjoner, arbeidskvalitet og muligheter for karriereutvikling.

Klasser på universiteter varierer i pris avhengig av det valgte programmet og lengden på klassene. På grunn av denne varianten foreslås det at potensielle studenter kontakter sin valgte skole og ber om en liste over programkostnader.

Nyutdannede med en mastergrad i eierstyring og selskapsledelse har ofte allerede executive eller andre høyt stillte stillinger i et selskap og søker grad for å bedre forbedre sin forståelse av næringslivet. For de som ikke er ledere, er næringslivet full av prestisjefylte karrieremuligheter i ulike forretningsområder som teknologi, legemidler og sykehus. Mange nyutdannede finner også seg som karriere som internasjonale bedriftsledere eller bedriftsadministratorer. De som ønsker å spesialisere seg i lederstøtte, kan finne arbeid som ledende assistenter til øverste ledere eller styremedlemmer.

Kurs for å få en mastergrad i bedriftsstyring kan bli funnet på universiteter over hele verden, noe som gjør det enkelt for travle arbeider studenter å forfølge en videregående grad. For å starte prosessen, søk etter programmet ditt under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i Bedriftsledelse

University of Johannesburg

Den første, helt online Master of Public Management og Governance programmet fra University of Johannesburg tilbyr en enestående mulighet til å fremme i ledelse i samfunn ... [+]

Oversikt

Den første, helt online Master of Public Management og Governance programmet fra University of Johannesburg tilbyr en enestående mulighet til å fremme i ledelse i samfunnet og arbeidsplassen.

Utvikle dybdekunnskap for å demonstrere spesialisert ledelse. Få analytiske og ledelseskompetanser på masternivå for å utføre avanserte oppgaver i profesjonell sektor.

Evaluere svært komplekse problemer uavhengig, skrive på høyt nivå tekster, og søk forskningsmetoder og teknikker for å gi vitenskapelige løsninger.

Dette programmet krever ingen reise og ingen ansikt til ansikt, slik at du kan tjene penger i ditt eget tempo mens du oppfyller personlige og faglige forpliktelser. Fullfør programmet i minst to år.... [-]

Sør-Afrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
DiploFoundation

Master / Postgraduate Diploma in Contemporary Diplomacy with Internet Governance Specialization gir nåværende og fremtidige Internett-politikkere et solid fundament i dip ... [+]

Tjen akkreditert mastergrad uten å ta fri fra jobben

Master / Postgraduate Diploma in Contemporary Diplomacy with Internet Governance Specialization gir nåværende og fremtidige Internett-politikkere et solid fundament i diplomatiske ferdigheter og teknikker.

Programmet, som tilbys i samarbeid med University of Malta Department of International Relations, inkluderer et 10-dagers boligverksted på Malta etterfulgt av 16 til 20 måneders nettstudie. Deltakerne i programmet deltar på flere obligatoriske kurs innen internettstyring ( Introduksjon til Internett-styring , E-diplomati , og minst ett av Cybersecurity and Infrastructure and Critical Internet Resources ) og velger de resterende kursene fra en bred liste med diplomatiemner.... [-]

Malta Msida
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
16 - 20 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk