På nett Master i Administrasjonsstudier

Topp universiteter På nett Master programmer i Administrasjonsstudier 2018/2019

Administrasjonsstudier

Mastergrader er tildelt av private eller offentlige institusjoner og gir mulighet for grundig instruksjon og læring i et bredt spekter av fagområder. Det kan ta opptil to år å fullføre et slikt program, men fordelene med streng opplæring kan åpne karrieremuligheter med høyere lønn og mer ansvar.

Hva er en master i administrasjon? Enkeltpersoner finner omfattende undervisning i arbeidsmiljøene og en rekke fagområder når de beveger seg gjennom en mastergrad i administrasjon. Fra en rekke ferdigheter i kommunikasjon og ledelse er utdannede studenter forberedt på å ta beslutningsprosesser og investeringsvalg for å vokse en vellykket bedrift. Generell instruksjon kan forekomme i administrasjonsområder, for eksempel organisering, styring, bemanning eller budsjettering. Generelle ledelse konsepter kan også dekkes i en administrasjon grad.

De med erfaring i administrasjon tilbyr arbeidsgivere mange ferdigheter. Disse personene utmerker seg kravene til prosjektstyring, og de har enestående kommunikasjonsferdigheter og fungerer godt for å etablere og oppmuntre produktivitet. De har sterke datakompetanse og klarer krav til selskapets programvare. Disse ferdighetene kan potensielt føre til jobber som krever større ansvar og gir høyere lønn.

De teoretiske og tekniske ferdighetene som finnes i et administrasjonsprogram kan undervises i et nettbasert læringsmiljø eller campusbasert program. Studentene kan delta enten på deltid eller heltid, og kan ofte oppgradere om et år. Disse alternativene påvirker kostnadene ved oppmøte, og valgfriheten kan gi en komplett økonomisk sammenbrudd.

Det er flere arbeidsområder som er åpne for studenter som har erfaring med administrasjon. Mulige ledelsesområder inkluderer administrerende direktør, daglig leder eller human resource manager. Administrasjonsferdigheter spenner over en rekke felt, som fører til andre alternativer som varehusleder, skoleadministrator eller PR-spesialist. Det er også potensial for å finne arbeid som byleder, konsulent eller bankfører.

Administrasjonsmuligheter finnes over hele verden, og internasjonale institusjoner har gjort opplæring og instruksjon tilgjengelig for det globale samfunnet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Master i Health Services Management (MPA)

Mercy College
Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Dobbs Ferry USA Online + 2 fler

Forbedre utdanningen og karriereutsikter i helsevesenet Helsesektoren har en sentral rolle i dagens raskt skiftende helsemiljø. [+]

Dette er en spennende tid for helsestyring. Feltet vokser og skifter hver dag. Og få skoler får deg forberedt på det som Mercy. MPA er et 48-kreditt program beregnet for studenter som søker en bred tverrfaglig utdanning i helsetjenestestyring.

Programmet er utformet for å forberede kandidater til roller som helsepersonell i et raskt skiftende helsemiljø. Programmet er egnet for studenter som forventer karriere i en rekke helsetjenester i offentlige, private og ikke-for-profit-innstillinger.

Helsevesenets ledelse Rask faktaTverrfaglig utdanning i helsetjenestestyringKurs tilbys kvelder og helgerHelsepersonell som professorerHøyttalere fra helsevesenetProgramutfallPO1

Studenten skal kunne formulere en strategisk plan for kontinuerlig forbedring i et skiftende helsemiljø... [-]


Master i helsevesenet

William Woods University
Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA Fulton

Forbered deg på en ledende rolle i det voksende helsevesenet gjennom virkelig erfaring og praktiske kursoppgaver. [+]

Praktisk trening for et voksende felt.

Forbered deg på en ledende rolle i det voksende helsevesenet gjennom virkelig erfaring og praktiske kursoppgaver.

Det er over 784.626 helseforetak i USA - som leverer utstyr, forsikring, tjenester og mer. I tillegg prosjekterer US Bureau of Labor Statistics sysselsetting av sykepleie yrker for å vokse 19 prosent fra 2014 til 2024, mye raskere enn gjennomsnittet for alle yrker. Det er forventet å legge til rundt 2,3 millioner nye jobber. Og dette inkluderer ledelse. Hver lege s o ce, sykehus, call center, laboratorium, forskningsinstitutt, poliklinisk og bolig omsorg anlegget trenger ledere og administratorer.

PROGRAMVERSIKT

Leveres online til din tidsplan, beliggenhet og bekvemmelighet, vil William Woods University Master of Healthcare Administration forberede deg på dette voksende behovet med lederskap og administrasjonsferdigheter, samt praktisk opplæring, for å administrere en rekke verdener i helsevesenet .... [-]


Master of Education i administrasjon

California Coast University
Nettstudie September 2018 USA Santa Ana

The Master of Education grad i administrasjonen er en selvstyrt læring program, som kan fylles ut off campus. Studieprogram er ikke strukturert i semestre, kvartaler eller vilkår [+]

Master of Education i administrasjon

The Master of Education grad i administrasjonen er en selvstyrt læring program, som kan fylles ut off campus. Studieprogram er ikke strukturert i semestre, kvartaler eller vilkår, slik at studentene til å starte sine studieprogrammene som helst i løpet av året.

The Master of Education grad i administrasjonen krever at elevene tilfredsstille følgende arbeidskrav: 27 semester enheter (9 sentrale kurs) i utdanning; pluss, 9 flere enheter (3 kurs) for totalt 36 semester enheter.

Forkunnskaper til opptak

En søker må ha tjent en bachelorgrad i pedagogikk; eller kan en bachelorgrad i et annet felt kan vurderes dersom opptak komiteen evalueringen viser at søkeren har det nødvendige grunnlaget for å lykkes i programmet.... [-]


MPA - Nonprofit Management

Johnson & Wales University College of Online Education
Nettstudie January 2019 USA USA Online

Denne online Master of Public Administration (MPA) grad med en konsentrasjon i Nonprofit Management er designet for studenter som har en lidenskap for offentlig service og et ønske om å lede en ideell organisasjon. Gjennom dette nettstudiet vil studentene studere effektivt lederskap, offentlig personaladministrasjon, sosialt entreprenørskap og mer. [+]

Lær å lede en ideell organisasjon med en MPA.

Denne online Master of Public Administration (MPA) grad med en konsentrasjon i Nonprofit Management er designet for studenter som har en lidenskap for offentlig service og et ønske om å lede en ideell organisasjon. Gjennom dette nettstudiet vil studentene studere effektivt lederskap, offentlig personaladministrasjon, sosialt entreprenørskap og mer.

Dette onlineprogrammet lenker teori, politikk og praksis, og gir studentene de unike ferdighetene som kreves for ledelsesmuligheter i en ideell innstilling.

Søk i dag! Dette programmet lanseres i høst 2018.

Raske faktaFullfør din grad på mindre enn 2 år8-ukers kursKonkurransedyktig undervisningLær av bransjeledereKarrierefokusert læreplanHva du vil lære... [-]

MA i miljøledelse og administrasjon

Universidad Arturo Prat
Nettstudie Heltidsstudier November 2018 Chile Santiago

The Master i ledelse og Environmental Management er rettet mot fagfolk fra ulike universitetsutdanning som er interessert i forvaltningen av miljø og prosjekter eller forslag av ulik karakter som krever inkorporering av miljøvariabelen. [+]

Den Master i ledelse og miljøforvaltning Det er rettet mot fagfolk fra ulike universitetsutdanning som er interessert i forvaltningen av miljø og prosjekter eller forslag av ulik karakter som krever inkorporering av miljøvariabelen, fra ledelsesnivåer og ledere, som jobber i tekniske områder eller ledelse og andre kostnader som er knyttet til miljøspørsmål, og deres trening kan være innen byggeteknikk, kjemiteknikk, maskinteknikk, landbruksteknikk, skogbruk, geologi og relaterte bransjer.

Du kan bestemme miljøpåvirkningen fra produksjonsvirksomhet på miljøet ved anerkjente metoder Du vil lære alternativ sertifisering for å demonstrere og bekrefte riktig drift av produksjonsprosesser og renseanlegg Forstå fremgangsmåten for destruksjon av farlig avfall for å unngå negative konsekvenser for miljø og samfunn differensierte fordeler ... [-]