Filter
Masters
Pacing: Alle

Beste studieprogrammer På nett Master programmer i Administrasjon av detaljhandel 2019/2020

En mastergrad er et praktisk studium som gir studentene en grundig og svært spesialisert utdanning i utvalgte felt. Motta denne graden kan forbedre jobbmuligheter for akademikere ved å avgrense den kunnskap og erfaring de har i utvalgte felt.

Studiet av retail management er laget for å lære elevene hvordan tilsyn fungerer innenfor en retail sammenheng. Emner som dekkes i ett av disse programmene kan inkludere ansatt ledelse, kundebehandling, lagerstyring, kjøp strategier, eller salg prinsipper.

På nett Mastergrad program i Administrasjon av detaljhandel

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Administrasjon av detaljhandel

UADIN Business School

Opplæring i innkjøp er et av de viktigste verktøyene for å sikre vekst av en profesjonell karriere og å stille framtidsperspektiver. Både for aktive fagfolk og for de som ... [+]

Master i Shopping ExpertSpør oss om rabatter til Bedrifter, Autonome og Arbeidsløse.

Bonifiserbar trening. Spør om våre stipender

Startdato: 15. januar 2019

Betydningen av trening i kjøp ...

Opplæring i innkjøp er et av de viktigste verktøyene for å sikre vekst av en profesjonell karriere og å stille framtidsperspektiver. Både for aktive fagfolk og for de som ser denne aktiviteten som et fremtidig alternativ , tilbyr programmene fra den offisielle innkjøpsbeviseren et ekstraordinært forberedelse for å lykkes med å møte en av de viktigste funksjonene i enhver forretningsstruktur.

Globalisering, nye markeder, svingninger i finansmarkedene, nye innkjøpsstrategier, optimalisering av ressurser mv. Vårt yrke står overfor spennende og skiftende utfordringer . I dette rammene er opplæring aksent som markerer forskjellen i en profesjonell , legger til verdi for profilen deres og gjør at de kan streve etter mer.... [-]

Spania Spania Online
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Deltid
650 timer
Nettstudier
Les mer på norsk