$close

Filtre

Se resultater

På nett Master programmer i Økonomistyring i Luxembourg 2022/2023

En mastergrad er et praktisk studium som gir studentene en grundig og svært spesialisert utdanning i utvalgte felt. Motta denne graden kan forbedre jobbmuligheter for akademikere ved å avgrense den kunnskap og erfaring de har i utvalgte felt.Studier i økonomistyring er for de som ønsker seg en utdanning i finansiell planlegging og hvordan man tar gode beslutninger i forbindelse med investerin… Les mer

En mastergrad er et praktisk studium som gir studentene en grundig og svært spesialisert utdanning i utvalgte felt. Motta denne graden kan forbedre jobbmuligheter for akademikere ved å avgrense den kunnskap og erfaring de har i utvalgte felt.

Studier i økonomistyring er for de som ønsker seg en utdanning i finansiell planlegging og hvordan man tar gode beslutninger i forbindelse med investeringer og andre økonomiske spørsmål. Studenter kan lære seg å anvende visse forvaltningsmetoder i virkelige forretningssituasjoner.

Luxembourg, offisielt Storhertugdømmet Luxembourg, er et land i Vest-Europa, grenser til Belgia, Frankrike og Tyskland.

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Luxembourg Online, Luxembourg +14 Mer

høgare utdanning, European Master Management og finansielle strategier forme deg i alle økonomiske områder så vel som i strategisk ledelse.

høgare utdanning, European Master Management og finansielle strategier forme deg i alle økonomiske områder så vel som i strategisk ledelse. -
Masters
Fulltid
Deltid
Fransk
Nettstudier