Populære Online mastergrader

En online mastergrad er en øvre nivå, post-bachelor kvalifikasjon for studenter med avansert kunnskap i et bestemt fagområde eller innen profesjonell praksis. online mastergrad gi alle fordelene av tradisjonelle mastergraden, og tilbyr ekstra fordeler, inkludert en bredde og dybde av kurstilbud, fleksibilitet, praktisk og kostnadsbesparelser. Fra bedrift til biologi og fra Energi til Engineering, det er en online mastergrad program som passer for deg - uansett akademisk disiplin. Kunst, naturvitenskap, jus og Profesjonsstudiet er bare noen av de elektroniske master kategorier som omfatter hundrevis av programmer og områder av spesialisering. Mangfoldet av ulike masterprogrammer kan være overveldende - don 't la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære masterprogrammer er oppført nedenfor.

Newly added Online Master Programs

Escuela Española de Negocios Internacionales

Master I Internasjonal Business (MIB-E)

April 20, 2018
Masterutdanningen i internasjonal virksomhet (utenrikshandel, global markedsføring og internasjonalisering) MIB-E (120 studiepoeng, 17. utgave, e-læring) gir studenten en global visjon og praktisk tilnærming til alle relaterte emner til den internasjonale virksomheten.

Clarks Summit University Online

Master I Departementet

April 12, 2018
Den elektroniske 30-kreditt Master of Ministry program på Baptist Bible Seminar er kombinert med kunnskap og praktiske ferdigheter, styrke din nåværende og fremtidige departement. Gradprogrammet er utviklet for menn og kvinner som for tiden er engasjert og erfarne i departementet.

ESNECA

Internasjonal Master I Hunder Opplæring Og Utføre Dommende Ekspert I Hunder Opplæring Og Oppførsel - Double Degree (Diplomer Sertifisert Av En Europeisk Notarius)

April 11, 2018
Hunderutdanning og modifikasjon av atferd hos hunder er en ganske kompleks oppgave som krever en god forberedelse og kunnskap om visse prosesser. Kompetansen i denne sektoren krever spesifikk kunnskap om dyr, deres oppførsel, oppførsel, etc. Gjennom denne pakken av materialer vil studenten kunne skaffe seg de nødvendige faglige ferdighetene til å utf… [+]øre denne oppgaven med ekspertise i forhold til maksimal sikkerhet og effektivitet. [-]

Universiteter i Norge

Endre lokasjon

Online Master 's Degrees