Populære Online mastergrader

En online mastergrad er en øvre nivå, post-bachelor kvalifikasjon for studenter med avansert kunnskap i et bestemt fagområde eller innen profesjonell praksis. online mastergrad gi alle fordelene av tradisjonelle mastergraden, og tilbyr ekstra fordeler, inkludert en bredde og dybde av kurstilbud, fleksibilitet, praktisk og kostnadsbesparelser. Fra bedrift til biologi og fra Energi til Engineering, det er en online mastergrad program som passer for deg - uansett akademisk disiplin. Kunst, naturvitenskap, jus og Profesjonsstudiet er bare noen av de elektroniske master kategorier som omfatter hundrevis av programmer og områder av spesialisering. Mangfoldet av ulike masterprogrammer kan være overveldende - don 't la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære masterprogrammer er oppført nedenfor.

Newly added Online Master Programs

University of Bath Online

MSc i datalogi

Desember 10, 2018
Bli med i en av de raskest voksende næringene i Storbritannia, med en online MSc i datalogi, fra University of Bath. I 2022 vil det være behov for mer enn 500 000 mennesker for å fylle stillinger i de tre høyest kvalifiserte gruppene i den digitale arenaen. Universitetet i Bath anerkjenner viktigheten av å utvikle elite datavitenskapsfagfolk, og kurs… [+]et gir deg muligheten til å oppgradere kunnskapen din og slå opp karrieren din, uansett om du vil være en programvareutvikler eller en teknisk analytiker. [-]

Western Carolina University

Master i prosjektledelse

Desember 10, 2018
Western Carolina er fullt akkreditert, online Master of Project Management (MPM) Program tilbyr topp kvalitet opplæringsnivå opplæring for mid-karriere prosjektledere så vel som andre fagfolk som ønsker å ledelse eller prosjektledelse karrierer.

Life Learning

Master med diplom i Business, markedsføring og prosjektledelse

November 29, 2018
Bli en vellykket prosjektleder! Life Learning i samarbeid med noen av sine beste lærere presenterer "Master of Diploma in Business, Marketing og Project Management" som vil lære deg alle ledelsesmessige ferdigheter som er nødvendige for å jobbe på høyt nivå innenfor strukturerte forretningskontekster.

Universiteter i Norge

Endre lokasjon

Online Master 's Degrees