Populære Online mastergrader

En online mastergrad er en øvre nivå, post-bachelor kvalifikasjon for studenter med avansert kunnskap i et bestemt fagområde eller innen profesjonell praksis. online mastergrad gi alle fordelene av tradisjonelle mastergraden, og tilbyr ekstra fordeler, inkludert en bredde og dybde av kurstilbud, fleksibilitet, praktisk og kostnadsbesparelser. Fra bedrift til biologi og fra Energi til Engineering, det er en online mastergrad program som passer for deg - uansett akademisk disiplin. Kunst, naturvitenskap, jus og Profesjonsstudiet er bare noen av de elektroniske master kategorier som omfatter hundrevis av programmer og områder av spesialisering. Mangfoldet av ulike masterprogrammer kan være overveldende - don 't la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære masterprogrammer er oppført nedenfor.

Newly added Online Master Programs

UNIR

Mastergrad I Musikalsk Forskning

August 10, 2018
Med master i musikalsk forskning og online musikkologi får du en dyp og nåværende visjon om de ulike tendensene i alle områder av musikk: musikkvitenskap, komposisjon, sonologi, ledelse og musikalsk pedagogikk.

VIU - Universidad Internacional de Valencia

Mastergrad I Tospråklig Utdanning *

Juli 24, 2018
Utdanning er viktig i samfunnet, og nåværende arbeidsmobilitet gjør det viktig for flere språk å bli mestret. Det er nødvendig å ha lærere på de obligatoriske nivåene av utdanningssystemet som føler de språklige basene som er nødvendige for fremtidige fagfolk.

OSTELEA | Distancia

Master I Markedsføring, Markedsføring Og Inntektsforvaltning

Juli 21, 2018
Turisme er en av de sektorer som har endret seg mest i verden de siste tiårene. I land som Spania er det klart den mest dynamiske sektoren med mest vekst generelt, drevet av profesjonalisering av funksjoner og innlemmelse av spesifikke teknologier.

Universiteter i Norge

Endre lokasjon

Online Master 's Degrees