AACSB Accredited

Institutt for transport, logistikk og økonomi tilbyr en mastergrad i Supply Chain Management (MSCM). Graden er tildelt gjennom College of Business i samarbeid med Upper Great Plains Transportation Institute for å levere høykvalitets kandidatprogrammer for studenter.

Programmet tar en tverrfaglig tilnærming til transport og logistikk og tiltrekker seg studenter med en rekke bakgrunner. Det elektroniske MSCM-programmet retter seg mot ambassadører, industriansatte, militære offiserer og DOD-sivile som ønsker å møte de logistiske utfordringene i det 21. århundre. Det finnes et bredt spekter av karrieremuligheter innen logistikkindustriens sektorer, inkludert logistikk- og forsyningskjeden, driftstyring, innkjøp og etterspørsel, nødhåndtering, rådgivning, detaljhandel og mange flere.

117689_NDSUwomanatlaptop.png

Kjernekompetanse

Den unike egenskapen til Master of Supply Chain Management-programmet gjenspeiles i sin kjernekompetanse, som er et direkte derivat av hærens National Logistics Curriculum og private industriens behov. Følgende kjernekompetanse definerer et rammeverk for forventede utfall og læreplaner:

 • Supply chain management i militær og privat sektor
 • Global supply chain management og design av internasjonale logistikk systemer
 • Endre ledelsen i et turbulent miljø
 • Praktisk erfaring med SAP-programvare, inkludert dataanalyse
 • Regnearkmodellering for transportanalyse og planlegging for logistikk
 • Krisanalyse og hurtig logistisk respons
 • Logistikkstøtte for hjemlandssikkerhet

Opptakskrav

Master of Supply Chain Management programmet er åpent for kvalifiserte akademikere av universiteter og høgskoler av anerkjent stående. For å bli tatt opp med full stående skal søkeren:

 1. Hold en baccalaureate grad fra en utdanningsinstitusjon med anerkjent læring med et minimumskurs gjennomsnitt (GPA) på 3,0 eller tilsvarende. For de med GPAer på 2,99 eller mindre, må søkeren også sende inn en GMAT / GRE-poengsum som skal vurderes for aksept;
 2. Har vist potensialet til å gjennomføre avansert studie som vist ved tidligere akademiske resultater og har uttalt interesse for logistikk;
 3. Send offisielle transkripsjoner;
 4. Send inn en tosiders CV;
 5. Send inn en side om "Letter of Intent", som ligger utenfor grunnene dine for å forfølge Master of Supply Chain Management-graden;
 6. Send inn tre anbefalingsbrev;
 7. Send inn en online søknad via NDSU Graduate School nettside;
 8. Internasjonale søkere hvis morsmål ikke er engelsk, og som ikke har en bachelorgrad eller høyere, er underlagt ytterligere krav når de søker om opptak. De må oppfylle minimumskravene til tiltak av generell engelskspråkkunnskaper. De aksepterte språkkunnskaper er TOEFL ibT 71 og IELTS 6.

Studenter som ikke oppfyller alle krav til opptak eller har mangler i forkurs, men viser tilfredsstillende potensial for oppgradering, kan innvilges betinget. Den betingede statusen kan endres til full oppgradering etter første eller andre semester av studiet, basert på studentens faglige ytelse.

117691_NDSUFBCarouselMMLtruck-logistics.png

Gradskrav

Master of Supply Chain Management (MSCM) er et online graduate program og er en ikke-avhandling grad. Minst 30 studiepoeng kreves for MSCM og må fullføres ved hjelp av kjernekursene nedenfor. Studentene vil delta i en rekke tverrfaglige kurs som vil forbedre og utvikle sine forsyningskjedeferdigheter, forskningsevner og deres evne til å anvende dem i virkelige situasjoner. En samlet GPA på 3,0 eller høyere må opprettholdes for å forbli i god faglig stilling.

Grunnleggende kurs
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 1 flere kurs fra North Dakota State University »

Sist oppdatert Juli 7, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
625 USD
per kreditt. North Dakota in-state undervisningssats er gitt for alle studenter i våre online programmer, uavhengig av deres bostedsstatus.
Frist
Kontakt skolen
des. 1, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Mai 2021
Søknadsfrist
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
des. 2021
Søknadsfrist
des. 1, 2019
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Mai 2021

jan. 2020

Location
Søknadsfrist
des. 1, 2019
Sluttdato
des. 2021