Les den offisielle beskrivelsen

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png


Syracuse Universitys College of Engineering og Computer Science tilbyr en Master of Science i Cybersecurity programmet levert online. Programmet forbereder studentene de nødvendige grunnlag for utforming og utvikling av sikre, sikre datasystemer for å kunne forutsi, forhindre og reagere på cyberangrep.

MS i Cybersecurity gir nødvendige grunnlag for utforming og utvikling av systemer som er sikre på å være sikre, med fokus på to aspekter av databehandlingssystemer: utforming av sikre systemer som viser konfidensialitet, integritet og tilgjengelighet gjennom autentisering, referanseovervåkning og lyd design og implementering og utforming av sikrede systemer, som er sikre systemer hvis egenskaper er verifisert eller bevist.

Programmets onlineformat kombinerer levende ukentlige klasser, multimediekurs og samarbeidsprosjekter. Den innovative lærings teknologiplattformen hjelper studenter å kultivere livslang faglige relasjoner og personlig samhandle med et verdensomspennende fellesskap av studenter og alumni-alt mens de har fleksibilitet til å fortsette å jobbe på heltid.

Kursene ledes av professorer som bringer et vell av erfaring fra feltet direkte til klasserommet, og hjelper elevene med å lære ferdigheter som umiddelbart gjelder for deres daglige arbeidsmiljø.

Alle tre grader er 30 studiepoeng, og studentene fullfører vanligvis programmene på 15 måneder.

MS i cybersikkerhet:

Studenter i MS i Cybersecurity programmet utvikler kompetansen til å designe og utvikle sikre, sikre systemer. Læreplanen fokuserer på fem hovedmål:

  • Design av nye systemer som er iboende sikre
  • Beskyttelse av systemer som web, mobil og kritisk infrastruktur
  • Systemforsikring ved bruk av matematisk logikk
  • Analyse og deteksjon av skadelig programvare og andre cyberangrep
  • Data mining og anomalie deteksjon for å identifisere mistenkelig cyber atferd

Nyutdannede av programmet dukker opp, er fullt forberedt på å forutsi, forebygge og svare på cyberangrep.

fordeler

Fellesskapet - grunnlagt i 1901, har skolen opprettholdt sitt rykte som leder innen feltet, og tilbyr en læreplan bygget på teori, grunnleggende og søknad med et verdensomspennende fellesskap av over 20.000 ingeniørfag og datavitenskap alumni

Prestige - Syracuse Universitetets ingeniør- og datateknikk er utpekt av Nasjonalt sikkerhetsbyrå og Institutt for hjemmets sikkerhet som et senter for faglig ekspertise innen informasjonssikringsutdanning (CAEIAE) siden 2001 og som et senter for faglig fortreffelighet innen informasjonssikringsforskning (CAE) -R) siden 2009.

Unik læreplan - Designet og undervist av Syracuse fakultet, læreplanen bygger på teori, grunnleggende og anvendelse. Nyutdannede er ettertraktet for deres evne til å oversette det de har lært i klasserommet til virkelige behov

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Syracuse University College of Engineering and Computer Science »

Sist oppdatert February 6, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
15 måneder
Heltid studier
Pris
Contact school
Deadline
Contact school
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Contact school
Søknadsfrist
Contact school

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Contact school
Sluttdato
Contact school