Master of Science i Cybersecurity

American National University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Science i Cybersecurity

American National University

Cyberattacks er i ferd med å øke og velutdannede cybersikkerhetsprofesjonelle er i stor etterspørsel ettersom bedrifter og organisasjoner vender seg til dem for å holde sine datanettverk og systemer sikre.

Få en kant på konkurransen

Få konkurransefortrinnet du trenger til å bli en leder innen cybersikkerhet med ANU Master of Science i Cybersecurity (MSC) grad. I programmet får du de ferdighetene du trenger for å designe og implementere robuste sikkerhetsløsninger for å forhindre og oppdage cyberangrep.

Forbedre karrieren din

Enten du er en profesjonell cybersikkerhet, eller ønsker å gå videre i din informasjonsteknologi karriere ved å legge til cybersecurity ekspertise, tilbyr ANU mastergrad i cybersecurity et bredt fundament av relevante, praktiske ferdigheter som vil gi deg den konkurransefortrinnet du trenger å søke sysselsetting eller fremskritt på en rekke områder, herunder intelligens, dataregikk, IT-styring og sikkerhetsteknikk.

STEM Program

Som STEM-program (Vitenskap, Teknologi, Ingeniørfag og Matematikk) kan kandidater som er internasjonale studenter, kvalifisere seg til en ekstra 24-måneders OPT (valgfri praktisk trening) forlengelse.

Programinnhold

I programmet vil du fokusere på beste praksis innen informasjonssikkerhet, blant annet avansert forebygging, gjenkjenning, mottiltak og gjenoppretting. Du lærer også å implementere opplæring, gi sikkerhetsadministrasjon og samle bevis. I tillegg skal du utvikle en prosjektplan for en sikkerhetsvurdering ved hjelp av prosjektledelsesinstituttets (PMI) Project Management Body of Knowledge (PMBOK).

Kjerneklasser inkluderer informasjonssikkerhetssystemer og organisatorisk bevissthet, inntrengingsdeteksjonsangrep og -tiltak, og informasjonssikkerhetsprosjektstyring. ANU MSC-programmet vil også forberede deg til å sitte på en rekke sertifiseringseksaminer, inkludert:

  • Certified Information Systems Security Professional (CISSP)
  • Sertifisert Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP)
  • Certified Business Continuity Professional (CBCP)
  • Sertifisert Computer Forensics Examiner (CCFE).

Hvorfor American National University ?

  • Komfort og fleksibilitet - Med dags- og kveldsklasser har du fleksibilitet til å jobbe som du tjener din grad.
  • Personlig oppmerksomhet - Du er ikke bare et ansikt i en mengde, våre små klassestørrelser tillater personlig oppmerksomhet fra instruktører.
  • Karriere fagfolk som instruktører - Med dagens og relevante læreplaner, vil du lære av instruktører med real-world field erfaring som vil veilede og veilede deg.
  • Karriere tjenester - Vårt karriere serviceteam begynner å hjelpe deg før du bestiller med CV, dekselbrev, intervjuing teknikker og hvordan du søker etter gode karrieremuligheter.
  • Alumni-fordeler - Vår støtte slutter ikke ved oppgradering, som alumnus får du tilgang til våre karriere og opplæringskurs tilgjengelig gjennom hele karrieren din.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert January 16, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
Deltid
Price
Pris
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
USA - USA Online
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school
Dates
Sept. 2018
USA - USA Online
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school