Cyberattacks er i ferd med å øke og velutdannede cybersikkerhetsprofesjonelle er i stor etterspørsel ettersom bedrifter og organisasjoner vender seg til dem for å holde sine datanettverk og systemer sikre.

Få en kant på konkurransen

Få konkurransefortrinnet du trenger til å bli en leder innen cybersikkerhet med ANU Master of Science i Cybersecurity (MSC) grad. I programmet får du de ferdighetene du trenger for å designe og implementere robuste sikkerhetsløsninger for å forhindre og oppdage cyberangrep.

Forbedre karrieren din

Enten du er en profesjonell cybersikkerhet, eller ønsker å gå videre i din informasjonsteknologi karriere ved å legge til cybersecurity ekspertise, tilbyr ANU mastergrad i cybersecurity et bredt fundament av relevante, praktiske ferdigheter som vil gi deg den konkurransefortrinnet du trenger å søke sysselsetting eller fremskritt på en rekke områder, herunder intelligens, dataregikk, IT-styring og sikkerhetsteknikk.

STEM Program

Som STEM-program (Vitenskap, Teknologi, Ingeniørfag og Matematikk) kan kandidater som er internasjonale studenter, kvalifisere seg til en ekstra 24-måneders OPT (valgfri praktisk trening) forlengelse.

Programinnhold

I programmet vil du fokusere på beste praksis innen informasjonssikkerhet, blant annet avansert forebygging, gjenkjenning, mottiltak og gjenoppretting. Du lærer også å implementere opplæring, gi sikkerhetsadministrasjon og samle bevis. I tillegg skal du utvikle en prosjektplan for en sikkerhetsvurdering ved hjelp av prosjektledelsesinstituttets (PMI) Project Management Body of Knowledge (PMBOK).

Kjerneklasser inkluderer informasjonssikkerhetssystemer og organisatorisk bevissthet, inntrengingsdeteksjonsangrep og -tiltak, og informasjonssikkerhetsprosjektstyring. ANU MSC-programmet vil også forberede deg til å sitte på en rekke sertifiseringseksaminer, inkludert:

  • Certified Information Systems Security Professional (CISSP)
  • Sertifisert Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP)
  • Certified Business Continuity Professional (CBCP)
  • Sertifisert Computer Forensics Examiner (CCFE).

Hvorfor American National University ?

  • Komfort og fleksibilitet - Med dags- og kveldsklasser har du fleksibilitet til å jobbe som du tjener din grad.
  • Personlig oppmerksomhet - Du er ikke bare et ansikt i en mengde, våre små klassestørrelser tillater personlig oppmerksomhet fra instruktører.
  • Karriere fagfolk som instruktører - Med dagens og relevante læreplaner, vil du lære av instruktører med real-world field erfaring som vil veilede og veilede deg.
  • Karriere tjenester - Vårt karriere serviceteam begynner å hjelpe deg før du bestiller med CV, dekselbrev, intervjuing teknikker og hvordan du søker etter gode karrieremuligheter.
  • Alumni-fordeler - Vår støtte slutter ikke ved oppgradering, som alumnus får du tilgang til våre karriere og opplæringskurs tilgjengelig gjennom hele karrieren din.
Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra American National University »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato