Master of Science i Business Analytics Online Program (MSBA)

Wake Forest University Online

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Science i Business Analytics Online Program (MSBA)

Wake Forest University Online

Master of Science i Business Analytics grad (MSBA) ved Wake Forest University School of Business, utviklet for å utvikle morgendagens ledere, tilbys nå online for arbeidende fagfolk.

Business Analytics-muligheter er mange, fordi store organisasjoner vedtar data-drevne, teknologibaserte strategier på tvers av nesten alle bransjer. I MSBA-programmet lærer du avanserte metoder for å bruke analyser til forretningsmessige utfordringer på tvers av en rekke funksjoner i hele organisasjonen.

Utformet for å jobbe profesjonelle studenter med to eller flere års post-graduate, profesjonell arbeidserfaring, vil læreplanen for MSBA-programmet som leveres online, forberede studentene på å identifisere forretningsmessige utfordringer som kan løses ved hjelp av data, utnytte data for å finne løsninger på forretningsutfordringer, og påvirke deres organisasjoner ved å fortelle historien om hvordan innsiktig analyse vil løse utfordringer.


Lære fra industriledere

Wake Forest School of Business har konsekvent plassert blant verdens beste av store rangeringsorganisasjoner. Vår oppmerksomhet på kompetanse og karakter fører til beviste resultater for kandidater, som nyter den prestisje som fullfører rigorene til våre topprangerte programmer, og de livslange fordelene ved et robust alumni-nettverk.

Våre online Masters i Business Analytics-programmet opprettholder de samme pensumstandardene, strenghet og prestisje av vårt heltids-tilbud på campus for nyere studenter.


Online læringsmiljø

Den MSBA for arbeidende fagfolk inkluderer live, online klasserom sesjoner hver uke. Wake Forests læringsportal er utviklet med fokus på å skape sterke relasjoner mellom fakultetet og studentene, et kjennetegn ved Business School. Forbindelser med jevnaldrende, fakultet og bedriftspartnere er et utrolig viktig stykke av programopplevelsen din, og vi har designet vårt nettbaserte læringsmiljø for å gi studentene alle muligheter som våre studenter får til å utvide sitt faglige nettverk.


Opptakskrav

  • Ha minst to år med post-graduate, profesjonell arbeidserfaring.
  • Har en bachelorgrad fra et regionalt eller nasjonalt akkreditert universitet.
  • Demonstrert kvantitativ evne.
  • Vellykket gjennomføring av kurs i kalkulator og statistikk eller tilsvarende kvantitative kursoppgaver.

100% på nettet

Krever to-dagers nedsenkning i slutten av første semester på WFU-campus

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert June 19, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
24 måneder
Deltid
Price
Pris
50,076 USD
Estimert undervisning, basert på nåværende per kreditt og 36 studiepoeng. Undervisningen blir gjennomgått årlig og gjenstand for en økning på 3% til 5%.
Information
Deadline
Locations
USA - USA Online
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Aug. 31, 2020
Dates
Sept. 2019
USA - USA Online
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Aug. 31, 2020