Vi er en leverandør av nettbaserte utdanningsprogrammer med kontorer i Storbritannia. Våre programmer er undervist på 3 språk for alle.

Hvorfor en mester i design?


I et komplekst og konkurransedyktig miljø som selskaper integrerer for tiden, har design blitt en viktig konkurransedyktig og strategisk fordel, siden den tilbyr innovasjon og differensiering.

Masterstudiet i Design ved London School of Design og Marketing representerer muligheten til å gjøre fagfolk til eksperter fra ulike designområder, ved å forbedre sine grunnleggende, kritiske og prosedyreferdigheter, ikke bare for å forstå forretningsverdenen, men også å bidra til etableringsprosessen av verdi.

Master i design av LSDM er utelukkende online og er tilgjengelig på spansk, engelsk og portugisisk.

London School of Design and Marketing

Hvor lidenskap blir et yrke


KURSENS GENERELLE PERSPEKTIV


introduksjon

Vår Master i Design fokuserer på den intellektuelle støtten som forbedrer forståelsen av design og dets forhold til bedrifter og profesjonell industri. Vårt kurs er utelukkende online og vurderer tre hovedområder: praksisdesign, interaktiv design og produktdesign.


Læringsmuligheter

LSDM studenter vil vedta en reflekterende, analytisk og evaluativ tilnærming til design, og nå en større forståelse av de dynamiske forholdene mellom design, industri og næringsliv. Vår studieplan assimilerer virkeligheten, og tilbyr avansert, spesialisert, kunstnerisk, akademisk og entreprenørkunnskap, som gjør det mulig for studenter å forfølge en konsolidert karriere i fremtiden.


Lærerpersonale

Våre lærere består av kvalifiserte, anerkjente og erfarne lærere. Foruten doktorgradsstudiet presenterer de konsoliderte yrkeskarrierer, som forbinder akademisk komponent med arbeidsmarkedet.


Veileder senter

LSDM-studenter blir ledsaget ukentlig gjennom et veiledningssenter bestående av et team av veiledere spesialisert på design, med mastere og flere års bevist erfaring. Vår veileder er også tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk.


Mål og profesjonelle utganger

Vår master i design er ment for studenter, fagfolk, kunstnere eller selvstendige arbeidere med ambisjon eller konsolidert karriere innen reklame (kunstdirektører, produsenter eller designere), visuell design, kommunikasjonsdesign, grafisk design og interaktiv design (designere, produsenter, lagledere, kunstdirektører eller kreative styremedlemmer).


OPPLYSNINGSKRAV


Våre kandidater kan søke på Master i Design gjennom ett av disse programalternativene:


Gjennom en bachelor: ha fullført høyere utdanning (3 år) i opprinnelseslandet, verifisert av et lovlig utstedt sertifikat. Denne graden må tilhøre området du har valgt eller beslektet.

Gjennom yrkeserfaring: Relevant yrkeserfaring, som demonstrerer din evne til å fullføre en mastergrad i Design. Dette er underlagt godkjenning fra LSDM basert på tilhørighet og relevans av grunnopplæringen, opplæringen og opplevelsen av studentprosjekter. Kandidaten blir bedt om å presentere en portefølje med sin faglige erfaring innen Design.


Studenter med spesielle behov kan også søke. En analyse vil bli gjort mellom studenten og den som har ansvaret for å støtte studenten i forhold til de spesifikke behovene til hvert tilfelle.


Eldre studenter kan også søke. En analyse av yrkeskarrieren vil bli gjennomført, som i kandidatene gjennom yrkeserfaring.


STRUKTUR


Vår Master i Design er 100% online, opprettet for å lære i samsvar med tilgjengeligheten til våre studenter og uten en fast tidsplan. Det vil si, LSDM-studenter kan definere når eller hvor de kan få tilgang til innholdet vårt. Bare de endelige oppgavene og spesifikke presentasjoner vil bli planlagt på en fast tidsplan, som skal formidles i rett tid til LSDM-studenter.

I løpet av 12 måneder har vi fullført vår mastergrad i Design godkjent av Universitetet for Creative Arts (UCA), et av de beste spesialitetene i Storbritannia.


Undervisnings- og læringsmetoder vedtatt i dette kurset:

  • Undervist på spansk, engelsk og portugisisk;
  • Fem studieplaner og ett siste prosjekt;
  • Innholdet i enhetene er asynkron og er organisert av ukentlige temaer;
  • Du kan få tilgang til innholdet når og hvor du vil;
  • Vår veileder senter fungerer som et støtte og samhandling verktøy for våre studenter;
  • Nettbaserte ressurser (som konferanser, seminarer og diskusjoner, opplæringsprogrammer og tilbakemeldingstider, fora, online diskusjonsgrupper og praktiske øvelser).
Program undervist i:
Spansk
Engelsk
Portugisisk

Se 3 flere kurs fra London School of Design and Marketing (ES) »

Sist oppdatert April 17, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
12 måneder
Heltid studier
Pris
4,750 GBP
Totalpris Master: 4 750 pund sterling
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist

Presentación del Máster en Diseño

Asociación con la University for the Creative Arts

Testimonios de Alumnos LSDM