Read the Official Description

Master of Arts i tverrfaglige studier

Texas Tech Universitys mastergrad i tverrfaglige studier tilbys av Graduate School. Tverrfaglige studier ved Texas Tech University gir studentene friheten til å designe en grad som integrerer områder og kurs fra eksisterende utdannet høgskoler og programmer. Formålet med denne integrasjonen gir studentene mulighet til å lage et program som passer best til deres interesser og karriereforutsetninger som kanskje ikke er definert i tradisjonelle disiplinære grenser.

Programoversikt

Online Master of Arts i Tverrfaglig Studie er et studieprogram som er ment for studenter som ønsker å fortsette utdannelsen på kandidatnivå, men søker ikke spesialisert opplæring som er konsentrert i et tradisjonelt stort område. Dette programmet er ikke en erstatning for en tradisjonell mastergrad; Det er snarere laget for studenter med bredere interesser på flere områder eller for de som ikke har en karriere som passer helt sammen med en enkelt identifiserbar akademisk enhet eller avdeling. Det legges vekt på fortsatt intellektuell og kulturell utvikling i et stadig skiftende samfunn der nye karriereinteresser kan strekke seg over flere tradisjonelle spesialiseringer.

Søknadsprosess

Selv om det ikke er søknadsfrist, oppfordres potensielle studenter til å sende inn alle søknadsmaterialer minst tre måneder før den antatte oppmeldingen.

1. Søk på Texas Tech University som enten en første gangs freshman eller en bacheloroverføring.

  • Søknadsavgiften er $ 75 for amerikanske studenter og $ 125 for internasjonale søkere.
  • I tillegg til å søke, må du sende inn ACT eller SAT score og en offisiell high school transkripsjon med klasserangering.

2. Søk om økonomisk støtte og / eller stipend.

  • Finansiell støtte distribueres basert på påmelding på heltid og flere andre kvalifikasjonsbehov. Dine innmeldte timer fra og med 12. klasse i høst og vårsemester bestemmer innmeldingsstatus for semesteret, og økonomisk støtte utbetales tilsvarende. Å delta mindre enn heltid kan bety en reduksjon i hjelpen.

3. Fullfør et avdelingsspørsmål som angir valgene dine for tre studieområder og send spørreskjemaet til Graduate School.

  • Etter at studenten har sendt inn spørreskjemaet, skal studentene kontakte tverrfaglig studiekoordinator eller akademisk rådgiver som vil samarbeide med dem for å diskutere deres valgte studieområde og navigere søknadsprosessen.

4. Ved aksept vil du bli tildelt en rådgiver for å sikre kontinuerlig fremgang mot graden. Hvis du mottar et avslag, er det en mulighet for å sende inn en evalueringsanmodning dersom ytelsen forbedres.

  • Texas Tech University vil varsle deg om søknadsstatusen din ved å oppdatere fanen Programmer i Raiderlink.

Programkrav

Forkunnskap: Bachelorgrad

  • 12 timer fra et område, innenfor minst to forskjellige høgskoler
  • For 36-timers ikke-avhandlingsalternativet, kan studentene velge masteroppgaven, en internship, en prosjektrapport eller porteføljen som sin endelige omfattende del av programmet.
  • Avhandlingsalternativet krever 24 timer med opplæringsoppgave samt 6 timers avhandling.
Program taught in:
Engelsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

See 65 more programs offered by Texas Tech University Worldwide eLearning »

Last updated April 24, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato